5 NASVETOV ZA SIJOČO KOŽO

5 NASVETOV ZA SIJOČO KOŽO

Sonce, veter in še marsikateri drugi pojavi načnejo kožo na našem obrazu. Zato moramo tudi v prihajajočih toplih dnevih zaščititi kožo in poskrbeti za pravilno nego. Kislinske nege so vedno bolj priljubljene, vendar pa jih lahko uporabljamo le v zimskem času, ko smo soncu manj izpostavljeni. Spomladi pa sonce postane močnejše in ob nepravilni negi lahko povzroči hiperpigmentacije in poškodbe kože. PRIORI je prav zato razvil posebno linijo  TTC, ki ne vsebuje kislin in je zato primerna tudi v sončnih dneh.

PRIORI TTC linija vsebuje TTC – trojni kompleks kurkume, ki ga sestavljajo 3 različni izvlečki kurkume, izvleček zelenega čaja, grozdnih semen ter sladkega korena. Kompleks poskrbi za antioksidativno zaščito kože, protivnetno delovanje, zmanjšuje rdečico, hkrati pa ima posvetlitveno delovanje. Z uporabo sledečih izdelkov iz linije TTC bo vaša koža sijoča in zaščitena pred zunanjimi vplivi na povsem naraven način.


  1. Prvi korak nege kože je vedno čiščenje. Priporočamo vam uporabo TTC Naturally Enriched Cleanserja, ki je nežen čistilni gel in vsebuje kakovostne sestavine, le-te so do 99% naravnega izvora. Čistilni gel nudi koži antioksidativno zaščito, regeneracijo kože in ima posvetlitveno in protivnetno delovanje, hkrati pa poskrbi za blago luščenje kože, preprečuje prezgodnje staranje in intenzivno vlaži kožo. Odličen izdelek za suho, občutljivo, dehidrirano ali mastno, nečisto in aknasto kožo.  

     

  2. Piling je zelo pomemben del nege kože, saj odstrani odmrle celice kože in tako izboljša delovanje in prodiranje nadaljnjih izdelkov v kožo. Uporaba pilinga je priporočljiva 1x do 2x na teden. Z TTC Natural Enzyme Peel & Masque boste s pomočjo encimov buče in papaje odstranili odmrle celice kože, hkrati pa boste poskrbeli za regeneracijo, vlaženje, antioksidativno zaščito, popravilo epidermalne bariere in preprečili prezgodnje staranje kože. Izdelek tako odstrani odmrle celice in hkrati deluje kot maska.

     

  3. Serum je izdelek, ki ga pogosto izpustimo v domači negi, vendar je zelo pomemben, saj vsebuje koncentrirane učinkovite sestavine, ki izboljšajo rezultate naše nege. Priporočamo vam uporabo TTC Illumination Treatment, posvetlitveni serum, ki izenači ten kože. Lahkotna gel formulacija se hitro vpije v kožo in poskrbi tudi za antioksidativno delovanje, intenzivno vlaženje kože, posvetlitveno delovanje in hkrati preprečuje prezgodnje staranje kože. Brazgotine zaradi aken in hiperpigmentacije bodo po uporabi vidno zmanjšane.

     

  4. Vsaka nega potrebuje tudi izdelek za predel okoli oči, ki zmanjša videz zabuhlih oči, težkih vek in temnih kolobarjev, hkrati pa zmanjša drobne linije in gube. Zato vam priporočamo TTC Tightening Eye Serum, učvrstitveni serum za nego okrog oči, ki bo poskrbel za zgoraj omenjene problematike.

     

  5. Seveda pa ne smemo pozabiti, da se vsaka nega zaključi z dobro in kvalitetno kremo. Priporočamo vam lahko vlažilno 24-urno kremo TTC Skin Restore Creme, ki intenzivno vlaži kožo, poskrbi za antioksidativno zaščito kože in zmanjša videz drobnih linij in gub. Zaradi protivnetnih sestavin je krema odlična tudi za najbolj občutljive tipe kož. V primeru, da potrebujete malo bolj bogato kremo pa vam priporočamo bogato 24-urno kremo TTC Luxuriant Creme, ki preprečuje prezgodnje staranje kože in je primerna za razdraženo in pordelo kožo po soncu, britju in zaradi prekomerne uporabe agresivnih čistilnih izdelkov, hkrati pa je odlična krema za nego brazgotin in ekcemov.

     

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi v kozmetiki. Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.