6 ENOSTAVINH TRIKOV ZA LIČENJE, KI VAM BODO OLAJŠALI ŽIVLJENJE

6 ENOSTAVINH TRIKOV ZA LIČENJE, KI VAM BODO OLAJŠALI ŽIVLJENJE

 

Ne glede na to, ali ste pravi strokovnjak za lepoto ali popolni novinec, vam lahko vedno koristi nekaj nasvetov za ličenje. Zato vzemite svojo najljubšo torbico z ličili in tisti izdelek, ki se ga nikoli niste naučili uporabljati ter nadaljujte z branjem tega lepotnega bloga.

Pred nanosom šminke naredite piling ustnic

Poskusite pripraviti ustnice z nežnim pilingom za ustnice. Mehanski piling bo pomagal odstraniti odmrle celice iz vaših ustnic, ustnice pa bodo bolj gladke, mehke in sočne, ter odlično platno za nanos vaše najljubše šminke ali lipglossa. Piling za ustnice uporabite največ enkrat na teden.

Segrejte vaš svinčnik za obrobo ustnic ali oči za lepši nanos

Trdi kremni izdelki v svinčniku za ličenje se lepše nanašajo, ko so segreti. Torej, če se vaš svinčnik za oči ali ustnice težko nanaša ali pa ob nanašanju potrebuje več prehodov vam priporočamo, da ga predhodno nekoliko segrejete, preden začnete obrobljati vaše oči. Za segrevanje lahko uporabite sušilec za lase.

Podaljšajte obstojnost šminke z robčkom in transparentnim pudrom v prahu

Za barvo ustnic, ki traja več ur, položite en sloj papirnatega robčka na ustnice, nato pa preko s čopičem nanesite transparentni puder ter s tem naredite šminko bolj obstojno.

Oživite maskaro s fiziološko raztopino

Nasvet: Maskaro uporabljajte največ tri mesece oz. po navodilih proizvajalca. Po pretečenem roku uporabe se v vaši maskari lahko naberejo bakterije ter povzročijo okužbo oči. Toda če se vaša maskara v teh prvih treh mesecih nadležno posuši, dodajte nekaj kapljic fiziološke raztopine v formulo, da bo spet imela gladko teksturo in se bo lepo nanašala.

Pripomoček za vihanje trepalnic segrejte s sušilcem za lase

Segrejte vaše klešče za vihanje trepalnic s sušilcem za lase, dodana toplota bo pomagala, da se vaše trepalnice hitreje privihajo in dlje časa ohranijo željeno obliko. Klešče segrejte in nato nekoliko počakajte, da se ohladijo, vendar naj bodo še vedno tople (preizkusite jih na notranji strani roke, da si ne opečete veke), potem pa z njimi privihajte vaše trepalnice.

Nanesite lepilo za umetne trepalnice s sponko za lase

Če vedno naredite nered z lepilom za trepalnice in na koncu dobite umetne trepalnice z grudicami lepila, ki se ne prilepijo in fiksirajo enakomerno, preizkusite ta nasvet: s konico čiste sponke za lase previdno nanesite nekaj lepila na rob umetnih trepalnic in ga enakomerno razporedite. Počakajte nekaj sekund in nato namestite umetne trepalnice. Trik je zares enostaven.

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi v kozmetiki. Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.