Kaj imata skupnega recikliranje zavrženih banan in kozmetika?

Kaj imata skupnega recikliranje zavrženih banan in kozmetika?

Vsako leto se na svetu zavrže več kot 22 milijonov ton banan, samo na Martiniku se zavrže preko 40.000 ton banan. Si predstavljate, da bi lahko spremenili odpadno hrano, katero nihče več noče v nekaj koristnega? Na primer v vrhunske izdelke za nego kože?

Točno to je bila vizija Shirley, ki se je rodila v Džibutiju materi z Martinika in francoskemu očetu ter je odraščala v Vzhodni Afriki in na Karibih. Njena starša sta bila aktivista in sta ji privzgojila močan čut za okoljska in socialna vprašanja.

Blagovna znamka Kadalys, je bila ustvarjena leta 2012 in je prisotna na 4 celinah po vsem svetu ter odraža Shirleyjino točno opredeljeno vizijo, da ustvari okoljsko in družbeno ozaveščeno podjetje za luksuzne lepotne izdelke, ki temelji na treh stebrih: krožnem gospodarstvu, zeleni kemiji in vključujočem kapitalizmu, ter izhaja iz bananovca in Shirleyjine izjemne zavezanosti svojim koreninam na Francoskih Antilih in širši skupnosti. 

KADALYS JE PRVA OKOLJSKO OZAVEŠČENA BLAGOVNA ZNAMKA, KI ODPADKE PRI PRIDELAVI BANAN PREDELUJE V PATENTIRANE AKTIVNE SNOVI IN VRAČA TAKO NARAVI KOT LOKALNIM SKUPNOSTIM.

EDINSTVENE IN IZJEMNO UČINKOVITE BIOAKTIVNE SNOVI IZ BANAN - 100% naravni oljni ekstrakti banane, pridobljeni s patentiranim zelenim postopkom ekstrakcije, ki temelji na načelih eko-ekstrakcije.

Izdelki imajo naravno, organsko recepturo (ECOCERT, COSMEBIO) in niso citotoksični ali foto-toksični, ne vsebujejo alergenov in ne dražijo oči. Formulirano brez kemičnih onesnaževal, aditivov, konzervansov, silikonov, mineralnih olj, fenoksietanolov, parabenov, ftalatov, sulfatov in GSO.

Vsi izdelki so primerni za vegane in niso testirani na živalih (ONE VOICE).

Kadalys blagovna znamka in izdelki so prejeli več nagrad, med drugimi za najboljši organski izdelek leta 2020 in 2021 v Franciji (Bioalaune), najboljši izdelek za nego kože (CosmetiqueMag).

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi v kozmetiki. Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.