Drage stranke, obveščamo vas, da bomo do nedelje, 5. maja 2024, odsotni zaradi prazničnih dni. Vsa vaša naročila, oddana do torka, 30. aprila 2024 do 13:00 ure, bomo predali pošti še isti dan. Naročila, ki bodo oddana kasneje, bomo predali pošti v ponedeljek, 6. maja 2024. Vabimo vas, da ne zamudite priložnosti in pravočasno oddate vaše naročilo. Hvala za razumevanje. :) vaš Bomerx 

NOVA LINIJA SOTHYS ZA SUHO KOŽO

NOVA LINIJA SOTHYS ZA SUHO KOŽO

ZAKAJ JE POMEMBNO HRANJENJE KOŽE?

Kronično suha koža nima enake biološke zasnove kot normalna koža, ker je po naravi bolj krhka. Njena krhkost je posledica neravnovesja v kožni pregradi, ki se sčasoma še poslabša. Posledično se bo povečal občutek zategnjenosti, rdečice, nelagodja in izrazne gube se povečajo. Vendar pa imajo lahko vsi tipi kože (tudi mešana) klinične znake kožnega neravnovesja in tako občasno postanejo suhi zaradi vpliva zunanjih dejavnikov (mraz, veter, ogrevanje, stres, utrujenost itd.).

Ali ste vedeli, da je kozmetika Sothys, ena redkih blagovnih znamk, ki nudi specifično rešitev za težave s suho kožo?

Razvili so prav posebno linijo INTENSE NUTRITION, ki bo zagotovila vaši koži novo zaščitno plast.

Nutritive replenishing creams - hranljiva obnovitvena krema (v 2 različicah: bogata krema & ultra - bogata krema)

Kremi imata topljivo in svilnato teksturo. S svojimi glavnimi sestavinami (rastlinskimi matičnimi celicami iz cvetov vinske trte in dragocenim organskim arganovim oljem) kožo intenzivno nahranita, jo regenerirata in ji povrneta ravnovesje. Koži je povrnjena prožnost in je nahranjena. Bolje je zaščitena pred vsakodnevno agresijo in staranjem.

Ultra-lipid SOS serum

To hranljivo negovalno SOS olje s suho teksturo je bilo oblikovano tako, da takoj pomiri občutek nelagodja na koži in vzpostavi ravnovesje v ekosistemu na koži. Koža hitro postane bolj mehka in pomirjena. Idealno tudi za nego nohtov in obnohtne kožice.

Rezultati bodo vidni že po 8 dneh uporabe.

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.