PRIORI TTC LINIJA - idealna za nego kože v sončnih dneh!

PRIORI TTC LINIJA - idealna za nego kože v sončnih dneh!

Priori se vedno zavzema za najvišjo kakovost sestavin, ki prinašajo najboljše možne rezultate za vsakega posameznika. Naša biotehnološka izkušnja nam je omogočila, da smo premaknili meje narave in oblikovali čisto linijo kozmetičnih izdelkov za nego kože. Izdelki so več kot 99% naravni brez sulfatov, SLS, SLES, parabenov, formaldehidov, ftalatov, mineralnih olj, oksibenzona, premogovega katrana, hidrokinona, triklosana in triklorokarbana.

Linija je formulirana z TTC – trojnim kompleksom kurkume, ki je popolnoma naraven, čist, izjemno učinkovit kompleks in vsebuje 3 različne izvlečke kurkume, izvleček zelenega čaja, grozdnih semen ter sladkega korena. Ta super herojski kompleks poskrbi za antioksidativno zaščito kože, protivnetno delovanje, zmanjšuje rdečico hkrati pa ima posvetlitveno delovanje. Vaša koža bo po uporabi videti sveža in sijoča. 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi v kozmetiki. Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.