SOTHYS YOUTH KREME ZA MLADOSTEN VIDEZ KOŽE

SOTHYS YOUTH KREME ZA MLADOSTEN VIDEZ KOŽE

Sothys Youth kreme iz linije za mladosten videz kože imajo:

  • preventivni učinek s katerim delujejo proti nastanku znakov staranja
  • negovalni učinek za boj proti znakom staranja

Na voljo je 5 različnih krem (oz. 7 tekstur). Vse kreme vsebujejo βP3. Tri-complex ™, ki združuje dve botanični aktivni sestavini (žafran in sofora) z novo generacijo peptidov, ki delujejo dvojno - v boju proti oksidativnemu stresu in kronološkem staranju.

Kako boste našli primerno zase?

VITALITY YOUTH CREAM / Krema za vitalnost nudi vsakodnevno zaščito koži, skrbi za ohranitev mladostnega videza in se bori proti znakom staranja: pomanjkanje in izguba sijaja, utrujenost, prve gubice, drobne gube. Koža zopet zasije, je sveža in ohranjen je njen mladosten izgled.

WRINKLE TARGETING YOUTH CREAM / Krema proti gubam nudi vsakodnevno zaščito koži, skrbi za ohranitev mladostnega videza in se bori proti znakom staranja: drobne gubice in gube, izguba tonusa. Vidno zgladi tanke gubice in globoke gube, ohranja tonus kože in ohranja enakomerno polt. Mladosten izgled kože se podaljša. Na voljo v 2 teksturah.

FIRMING YOUTH CREAM /  Krema za učvrstitev nudi vsakodnevno zaščito koži, skrbi za ohranitev mladostnega videza in se bori proti vidnim znakom staranja: izguba čvrstosti, pigmentni madeži, gube. Vidno zgladi gube in omeji znake upadanja, povešanja kože. Koža na obrazu je napeta in čvrsta, njen mladosten izgled je obnovljen. Na voljo v 2 teksturah.

RESTRUCTURING YOUTH CREAM / Krema za regeneracijo nudi vsakodnevno zaščito koži, skrbi za ohranitev mladostnega videza in se bori proti vidnim znakom staranja: upadanje, povešanje kože, globoke in izrazne gube, starostne pege, pigmentni madeži. Koža na obrazu je zopet bolj napeta in čvrsta, njen mladosten izgled je obnovljen in poživljen.

REDENSIFYING YOUTH CREAM / Krema za obnovitev se pomaga boriti proti vidnim znakom staranja: izguba in sprememba volumna, izguba vitalnosti, globoke gube, hrapavost-grobost. Poskrbi za obnovitev sijoče polti, ki je zopet polna vitalnosti in hkrati zmanjšanje vidnih znakov staranja. Koža je zopet vitalna, obnovljena, preoblikovana in bolj napeta.

Poleg krem priporočamo še redno vsakodnevno uporabo Youth serumov ter Youth intenzivno nego obraza za mladosten videz kože z βP3. Tri-complex ™ v salonu. Vaša koža bo po negi v trenutku vidno pomlajena, tudi do 6 let.

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb