Si želite neboleče depilacije?

Si želite neboleče depilacije?

Depileve je vodilna in najpogosteje uporabljena profesionalna znamka izdelkov depilacije na svetu. Poznani so v skoraj 100 državah po celem svetu in priznani kot pionirji najnaprednejših tehnik depiliranja. Vedno več žensk posega po Depileve proizvodih, saj se zavedajo, da bodo voski in negovalni proizvodi Depileve poskrbeli za nebolečo depilacijo, ne glede na tip kože in dlačic. Raziskovalna ekipa neprestano razvija nove formule za izboljševanje kakovosti voskov in tehnik depiliranja. Kot izumitelji depiliranja v proizvodnji voskov uporabljajo le sestavine najvišje kvalitete, ki so dostopne po celem svetu. Natančen in dosleden nadzor ter preverjanje je zagotovilo za nedvomno kakovost voskov.

Ena od najpomembnejših lastnosti znamke Depileve je širok izbor negovalnih izdelkov in voskov, ki med samo depilacijo negujejo vašo kožo. Izdelki so primerni tudi za najbolj občutljive predele telesa in vsebujejo aktivne biotehnološke sestavine, ki pomlajujejo in zaščitijo kožo, istočasno pa neboleče odstranjujejo dlačice.

Izdelki za nego pred in po depilaciji so tisti, zaradi katerih se Depileve razlikuje od ostalih. Gel za pripravo kože pred depilacijo, olje za čiščenje po depilaciji, krema za pomirjanje po depilaciji, gel za nego po depilaciji z oljem čajevca, gel proti vraščanju dlačic so le nekateri od specifičnih proizvodov, ki omogočajo celosten postopek depilacije.

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb