Z močjo alg in kisika v boj proti trdovratnemu celulitu!

Z močjo alg in kisika v boj proti trdovratnemu celulitu!

Prihajajo topli dnevi, ko bomo dolga in topla oblačila zamenjali za lažja in krajša. To obdobje pri večini žensk prinese kar nekaj slabe volje in iskanja načinov, da skrijemo nezaželen videz pomarančne kože na telesu. Najprej se moramo zavedati, da smo lepe, ne glede na to, kje se nam nalaga odvečna maščoba ali se ustvarjajo vodne zaloge med celicami. Ko se tega zavemo, pa je čas, da telesu pomagamo do boljše cirkulacije  in obnove celic, kar bo pomagalo pri zaviranju nastajanja novih maščobnih blazinic, koža pa bo občutno bolj elastična.

Thalgo Expert correction for stubborn cellulite je gel za korekcijo celulita, ki pomaga zmanjšati vidnost trdovratnega celulita. Inovativna tehnologija »OXY ACTIVE TEHNOLOGY« ustvarja kratke stike v signalnih poteh in tako nadzoruje odlaganje maščob. Čisti izvleček korenine "Coleus forskohlii" v kombinaciji z morsko algo "Fucus serratus" močno poveča oksigenacijo in zavira proces nastajanja celulita. Piperin iz popra bo povečal absorpcijo aktivnih sestavin, gelna tekstura pa poskrbi za hitro vpijanje v kožo  Pri redni uporabi zjutraj in zvečer se bodo vidni rezultati zmanjšanja celulita pokazali že v 14-ih dneh.

Brez skrbi, ni še prepozno, da bo do poletja tvoja koža videti napeta in zdrava. Le začeti je treba čimprej!

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi v kozmetiki. Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.