ZAKAJ JE TIME MIRACLE HYDRA FIRM HYALURON CONCENTRATE JELLY MOJ FAVORIT TEGA POLETJA?

ZAKAJ JE TIME MIRACLE HYDRA FIRM HYALURON CONCENTRATE JELLY MOJ FAVORIT TEGA POLETJA?

Madara obljublja, da dobro navlaži vse tipe zrele kože, da spodbuja proizvodnjo kolagena, ima izjemno lahko teksturo brez olja in ima prav vse, s čimer se ponaša celotna linija Time Miracle, ki jo namesto vode krasi brezova voda, ki dobro zavira staranje.

In ne obljubljajo preveč. Lahka tekstura je idealna za zrelo kožo, ki ima poleg vidnih znakov staranja še nekaj drugih problemov, kot na primer masten T predel, še posebej v toplih poletnih dneh in suho kožo na ostalih predelih obraza. Dejansko je super vlažilec, zato je koža napeta in prožna. Fine linije so zabrisane, gube manj vidne. Koža je elastična, robovi obraza so videti bolj čvrsti. Nivo vlage se že po eni uri izdatno poveča, če ga uporabljate dvakrat dnevno pa še raste. Ne maši por, zato je idealen partner vsem tipom kože, tudi  problematični.

TIME MIRACLE HYDRA FIRM HYALURON CONCENTRATE JELLY je pravi super odmerek naravnih aktivnih sestavin in dejstvo da je primeren za vegane še posebej razveseljuje.

Vsi tisti z mešano, mastno in problematično kožo ga lahko 2 x dnevno uporabljate samostojno.

Če ima vaša koža dodatne potrebe, čezenj nanesite TIME MIRACLE CELLULAR serum ali TIME MIRACLE AGE DEFENCE DAY vlažilno kremo, lahko tudi oboje. Pri nanašanju več plasti vedno počakajte, da se prva plast vpije v kožo in nato nadaljujte z naslednjo.

Je idealna podlaga kremi za sončenje.

Moški ga obožujejo, ker dobro pomirja od britja razdraženo kožo in jo vidno napne.

V dopustniškem času poenostavite svojo rutino in na potovanje vzemite priročno 75 ml stekleničko, v kateri je super doza vseh sestavin, ki jih potrebuje kože za vlaženje in zaviranje staranja. Dodajte še sončno kremo in micelarno vodico in si privoščite lep dopust.

Vaša koža bo po vadbi v telovadnici ali na prostem hvaležna in odžejana, zato ji privoščite izdatno dozo več molekularne hialuronske kisline v Time Miracle Hydra Firm Hyaluron Concentrate Jelly.

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi v kozmetiki. Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.