Drage stranke, obveščamo vas, da bomo do torka, 25. junija 2024, odsotni zaradi prazničnih dni. Vsa vaša naročila, oddana do petka, 21. junija 2024 do 13:00 ure, bomo predali pošti še isti dan. Naročila, ki bodo oddana kasneje, bomo predali pošti v sredo, 26. junija 2024. Hvala za razumevanje. :) 

Kaj je silicij?

Kaj je silicij?

In zakaj je ta mikroelement ključnega pomena za zdravje kože?

Ko se staramo, naša koža izgublja mladostno čvrstost in elastičnost. Silicij, ključen element za zdravje kože, igra pomembno vlogo pri sintezi kolagena in elastina, ki sta bistvena za prožno in čvrsto kožo. 

Zakaj je silicij tako pomemben?

Silicij pomaga ohranjati strukturo kože, las in nohtov ter krepi kostno gostoto. Žal se njegova raven v telesu z leti zmanjšuje, kar prispeva k izgubi čvrstosti kože in pojavu gub.

Inovativne raziskave kozmetične znamke Thalgo

Thalgo, v sodelovanju z Univerzo Côte d'Azur, je dokazal, da silicij spodbuja tvorbo hialuronske kisline, elastina in kolagena. Ta znanstveni preboj so uporabili za razvoj linije Silicium Lift, ki združuje silicij z morskimi algami in vitaminom C.

Dokazana učinkovitost

Linija Thalgo Silicium Lift je zasnovana za boj proti vidnim znakom staranja. Vključuje dnevno kremo, bogato dnevno kremo, nočno kremo, serum in kremo za predel okoli oči. Neodvisne študije so pokazale, da 95% uporabnikov poroča o bolj čvrsti in napeti koži po 28 dneh uporabe, medtem ko 95% poroča o bolj sveži polti po le 14 dneh uporabe.*

Masaža za obraz

Thalgo je razvil masažni valjček, ki optimizira učinke nege Silicium Lift. Njegova ergonomska zasnova omogoča mehansko stimulacijo različnih struktur kože na dermalni, mišični in vaskularni ravni. Z redno uporabo valjčka boste dosegli bolj čvrsto kožo in zmanjšali videz gubic.

Zaključek

Starost je neizogibna, vendar lahko z dosledno uporabo izdelkov za nego kože dosežete vidne izboljšave stanja kože in zmanjšate znake staranja. Preizkusite izjemno linijo Thalgo Silicium Lift in odkrijte prednosti silicija za svojo kožo. 

*Test uporabe, opravljen na 23 prostovoljcih po 28 dneh uporabe

Priporočamo :)

Izdelke najdete na spodnji povezavi: 

https://www.bomerx.si/iskalnik/?isci=silicium+lift

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.