KAKO DO SIJOČE KOŽE S POMOČJO KOZMETIKE DECLÉOR?

KAKO DO SIJOČE KOŽE S POMOČJO KOZMETIKE DECLÉOR?

Iščete način, kako do sijoče kože, ne da bi posegli po čopiču za ličenje?

Od rednega pilinga do masaže obraza – upoštevajte naših sedem preprostih nasvetov za sijočo kožo, da boste žarele ves dan.

1. Privoščite si masažo obraza

Ena izmed pozitivnih posledic obdobja korone je, da smo izboljšali svoje domače navade, predvsem pri negi kože. Da pospešite prekrvavitev ter zmanjšate napetost obraznih mišic, si privoščite redno masažo obraza. Pri tem pa toplo priporočamo uporabo enega od naših 100% naravnih oljnih serumov DECLÉOR Aromessence.

Dodajanje le treh kapljic GREEN MANDARIN GLOW AROMESSENCE SERUM, 15 ML, enega naših najboljših serumov za sijočo kožo, v vašo dnevno rutino nege kože lahko pomaga doseči čudoviti sijaj na koži! Vsebuje eterično olje zelene mandarine in tako pomaga sprostiti napetost in zgladiti videz linij in gub. S pomočjo vitaminov  globinsko očisti, napolni in povrne sijaj vaši koži.

Spodaj si oglejte tudi posnetek masažne tehnike in nasvete o tem, kako poskrbeti, da bo vaša koža še dodatno zasijala. Lahko pa si privoščite, da to namesto vas naredijo strokovnjaki z nego obraza v vašem najbližjem salonu DECLÉOR (zaslužite si!).

 

2. Hidracija je ključna za sijočo kožo

Naj pitje vode postane vaša vsakodnevna navada. Če zaužijete priporočenih osem kozarcev na dan – za malo okusa lahko dodate kamilični ali metin čaj – pomagate očistiti telo toksinov.

3. Odstranite odmrle kožne celice

Približno vsakih 30 dni se odmrle celice redno luščijo s kože. Včasih pa lahko pride do kopičenja odmrlih kožnih celic, zaradi česar je vaša koža videti pusta in nezdrava. Če želite svoji koži povrniti sijaj, redno izvajajte piling z našo piling masko GREEN MANDARIN SCRUB MASK, 50 ML. Ta 2-v-1 piling maska proti staranju, vsebuje naravne sladkorje in eterična olja za piling in tako pomaga, da je koža videti gladka in sijoča.

4. Privoščite si lepotni spanec

Noč je najbolj ključna faza za obnovo celic. Pojdite zgodaj v posteljo in vaša koža vam bo hvaležna! Da bi vaši koži čez noč pomagali okrevati in se prebudili s sijočo kožo, pred spanjem nanesite nočni balzam GREEN MANDARIN GLOW NIGHT BALM, 15 ML, obogaten z eteričnimi olji citrusov.

5. Vaša nova rutina nege sijoče kože

Z dodajanjem DECLÉOR izdelkov za nego kože v svojo dnevno rutino, bo vaša koža videti čista, gladka in sijoča. Začnite z našim kremnim čistilom s trojnim delovanjem, NEROLI BIGARADE HYDRATING CLEANSING MOUSSE, 100 ML, da globinsko očistite kožo, nato pa svoji koži podarite takojšen sijaj z nekaj kapljicami seruma GREEN MANDARIN GLOW AROMESSENCE SERUM, 15 ML . Rutino zaključite s kremo GREEN MANDARIN SUN KISSED GLOW CREAM, 50 ML. Primerna je za vse tipe kože, saj vsebuje betakaroten in naravno hialuronsko kislino in je naša najboljša krema za sijočo kožo. Pred spanjem pa segrejte majhno količino nočnega balzama GREEN MANDARIN GLOW NIGHT BALM, 15 ML v dlaneh in nežno vmasirajte v obraz, da se prebudite z zdravo in svežo polt.

6. Dodajte kanček kofeina

Vaše oči so običajno prve, ki pokažejo znake neprespane noči ali dolgega delovnega tedna. Za posvetlitev predela pod očmi, nanesite JASMINE GLOW EYE CREM, 15 ML. Obogatena s kofeinom, vitaminom B3 ter oranžnimi pigmenti naredi predel okoli oči videti svetlejši in zagotavlja takojšen osvetlitveni učinek.

7. Poživite ličila

Ti majhni popravki vaše rutine ličenja lahko prav tako ustvarijo enostaven in takojšen sijaj. Dodajte nekaj kapljic seruma GREEN MANDARIN GLOW AROMESSENCE SERUM, 15 ML svoji podlagi za bolj gladek, rožnat zaključek – in za nego vaše kože ves dan.

 

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb