Manj viden celulit? Ja, prosim!

Manj viden celulit? Ja, prosim!

Poletje se hitro bliža ter z njim kopalke, kratke hlače in obleke, tebe pa moti celulit, ki trmasto vztraja na tvojih stegnih, zadnjici in bokih? Si želiš, da bi bil manj viden? Poleg tega se ti zdi, da bi tvoja koža lahko bila bolj čvrsta?

Če želiš izvedeti nekaj uporabnih nasvetov, ki ti bodo pomagali pri negi pomarančne kože, beri dalje.


Zakaj celulit sploh nastane? Celulit se pojavi, ko se maščoba v podkožju prebije skozi vezno tkivo, zaradi česar koža posledično izgleda neenakomerno grudasta. Čeprav je to popolnoma normalno in naravno, si mnoge ženske želijo zmanjšati videz celulita na svojem telesu. Na srečo obstaja več ukrepov, s katerimi lahko poskrbiš za svoje telo in bolj čvrsto kožo ter omiliš videz celulita. :) 

Hidracija: Pitje dovolj vode je ključno za zdravo kožo, poleg tega pa lahko pomaga zmanjšati videz celulita. Poskusite popiti vsaj osem kozarcev vode na dan, da kožo ohranite hidrirano in zdravo.

Redno vadite: Redna vadba lahko pomaga izboljšati cirkulacijo in tonizirati mišice, kar lahko zmanjša videz celulita ter učvrsti kožo. Poskusite v svojo vadbeno rutino vključiti kardio in vaje za krepitev mišic, saj boste s tem lahko ciljali na problematična področja.

Suho krtačenje: Suho krtačenje je tehnika, pri kateri s čvrsto, naravno krtačo s krožnimi gibi masirate kožo pred tuširanjem. To pomaga izboljšati cirkulacijo, odstraniti odmrle celice in zmanjšati videz celulita.

Masaža: Masaža je še eden izmed načinov, ki pomaga izboljšati prekrvavitev in omiliti videz grudaste kože. Za nekaj minut dnevno uporabljajte čvrste, krožne gibe masaže na problematičnih področjih.

Jejte zdravo: Zdrava in uravnotežena prehrana lahko pomaga izboljšati zdravje kože in zmanjšati videz celulita. Osredotočite se na prehrano, bogato s sadjem, zelenjavo, polnozrnatimi izdelki in beljakovinami ter se izogibajte predelanim živilom in pretiranim količinam sladkorja in soli.

Uporaba kozmetičnih izdelkov proti celulitu: Obstaja več anticelulitnih izdelkov, kot so kreme, olja in serumi, ki zmanjšujejo videz grudaste kože. Poiščite izdelke, ki vsebujejo kofein, antioksidante, kolagen, hialuronsko kislino, aminofilin in izvlečke morskih alg ali druge sestavine, ki so znane po zmanjševanju videza celulita, poleg tega pa kožo še učvrstijo. 


Mi vam priporočamo naslednje izdelke, ki so pri ženskah, ki želijo svoje telo pripraviti na prihajajočo poletno sezono, pravi prodajni hiti: 

COMFORT ZONE - BODY STRATEGIST D-AGE CREAM, 180 ML

Učvrstitvena, hranilna in bogata krema. Priporočena uporaba ob izgubi tonusa in čvrstosti kože. Formulacija vsebuje hidroliziran izvleček oreha, tamanu biološko olje in bosvelijsko kislino. Učvrsti kožo in jo vidno pomladi, zahvaljujoč tarčnemu delovanju antioksidantov pa ima učvrstitveno in hranljivo delovanje.


CELLUTOX ACTIVE BODY OIL, 100 ML

Intenzivno olje za izboljšanje stanja celulita z izvlečkom brina. Vsak dan svojemu telesu privoščite razkošno, vlažilno in negovalno anticelulitno olje. Olje se nanaša lokalno na kritične predele telesa, najboljše učinke dosežete v kombinaciji z masažo.


EXPERT CORRECTION FOR STUBBORN CELLULITE, 150 ML

Gelna tekstura pomaga izboljšati stanje trdovratnega celuluta. Inovativna tehnologija preprečuje lipogenezo in nalaganje trigliceridov v maščobnih celicah adipocitih, ki so odgovorne za maščobni tip celulita.


SPA SHAPING BODY LOTION, 200 ML

Losjon za telo z oljem iz makovih semen, ki izboljša čvrstost in elastičnost kože. Koža je po uporabi sijoča in žametno mehka. Izboljša se tudi stanje celulita.


SHAPE CAFFEINE-MATE CELLULITE CREAM 150ML

Naravna certificirana krema kožo vlaži, gladi, izboljšuje tonus kože ter aktivira cirkulacijo v bokih, stegnih, trebuhu in nadlakteh. Formula z naravnim kofeinom in stimulativnimi izvlečki divjega kostanja, spiruline in matéja zagotavlja močan učinek za bolj čvrst, gladek in bolj napet videz. 


Kljub vsem nasvetom pa je pomembno vedeti, da je celulit povsem naraven! Ne obremenjujte se preveč ter upoštevajte zgornje nasvete, saj vam lahko pomagajo skrbeti za svoje telo. Ne pozabite biti potrpežljivi in dosledni pri svojih prizadevanjih, saj lahko traja nekaj časa, da bodo rezultati opazni. 

 

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi v kozmetiki. Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.