Drage stranke, obveščamo vas, da bomo do nedelje, 5. maja 2024, odsotni zaradi prazničnih dni. Vsa vaša naročila, oddana do torka, 30. aprila 2024 do 13:00 ure, bomo predali pošti še isti dan. Naročila, ki bodo oddana kasneje, bomo predali pošti v ponedeljek, 6. maja 2024. Vabimo vas, da ne zamudite priložnosti in pravočasno oddate vaše naročilo. Hvala za razumevanje. :) vaš Bomerx 

NOVA KREMA PRO-COLLAGEN ROSE MARINE

NOVA KREMA PRO-COLLAGEN ROSE MARINE

IKONIČNA FORMULA.

NA NOVO PREMIŠLJENA.

NOVA KREMA PRO-COLLAGEN ROSE MARINE

V duhu praznovanja dvajsetletnice naše prodajne uspešnice, kreme Pro-collagen Marine, je naša linija zdaj bogatejša še za en biser v nizu ikonskih izdelkov.  Predstavljamo vam novo kremo Pro-Collagen Rose Marine. Ta krema za obraz, ki navdušuje zaradi opaznih rezultatov, je bila razvita na podlagi znanstvenih inovacij. Njena edinstvena formulacija je obogatena s čudovito aromo vrtnic, ki so še posebej naklonjene občutljivi koži.

Krema Pro-Collagen Rose Marine je naša najbolj sveža novost. Njena formulacija je tehnološko zasnovana enako kot naša najbolje prodajana krema Pro-collagen Marine. Dodana ji je nežna mehkoba angleške vrtnice, ki se odlično ujame z vsemi tipi kože. Še zlasti pa je prijazna do občutljive kože, ki potrebuje posebno skrb in pozornost. Tekstura v obliki gela zavira proces staranja in vlaži, ob tem pa na koži ne pušča mastnega sloja. Opojna aroma vrtnic negovalno izkušnjo povzdigne na popolnoma novo raven. Krema Pro-Collagen Rose Marine odlično dopolnjuje linijo Rose, v kateri sta še dva prav tako izjemna izdelka: Pro Collagen Rose čistilni balzam in Rose obrazno olje. 

- Noella Gabriel, globalna direktorica in so-ustanoviteljica znamke Elemis


O NAŠIH VRTNICAH

Pri znamki Elemis v izdelke dodajamo vrtnice, ki rastejo na angleškem podeželju, za katere predano skrbi ženski kolektiv. Naši nasadi so zasnovani po načelih trajnosti, ki zapovedujejo minimalno količino odpadkov in proces recikliranja. Vse vrtnice so nabrane ročno, vedno ob toplih in suhih jutrih, saj takrat cvetovi vsebujejo največ arome. Nabrane cvetove nekaj časa pustimo ležati na belih rjuhah. To žuželkam in čebelam omogoča, da se počasi izselijo iz cvetov in vrnejo v naravno okolje. V časovnem odmerku 24ur gredo cvetovi naših vrtnic skozi postopek parne destilacije, ki ustvari dragoceni hidrolat angleške vrtnice.


GLAVNE SESTAVINE

Bio Hidrolat angleške vrtnice

Hidrolat je cvetlična voda, ki vsebuje kanček vrtničnega olja. Zasnovan je po edinstvenem in delikatnem postopku. Njegova značilnost pa je ta, da izjemno učinkovito blaži, neguje in vlaži kožo. Uporabljamo več kot 20 vrst ročno nabranih vrtnic, med katerimi so tudi: damaščanska vrtnica, Rosa Alba, stara vrtna vrtnica in angleška vrtnica. S skrbnim izborom le-teh ustvarjamo premišljeno harmonijo opojnih vonjev. 

Padina Pavonica

To je rjava alga iz mediteranskega morja, ki jo prepoznamo po značilni obliki pahljače. Odlično spodbuja proces vlaženja, saj je bogata je s polisaharidi. Te sestavine odžejajo kožo, s tem pa na koži ustvarjajo sijoč videz, ki odseva zdravje.

Chlorella Vulgaris

Sladkovodna zelena mikroalga, ki jo pridobivamo iz popolnoma nadzorovanih in sledljivih virov, je bogata z aminokislinami, minerali, vitamini in maščobnimi kislinami. Le-te zavirajo znake staranja kože in krepijo njen zdrav sijaj.

Ginko Biloba

Ti veliki pahljačasti listi sodijo v skupino starodavnih dreves. Njihova sestava je bogata z metaboliti kot so flavonoidi in kvercetin, ki pomirjata kožo in delujeta protivnetno.


TESTI PRI UPORABI

Klinično dokazano

V 24 urah izboljša vlažnost kože za 78 %*

V 14 dneh opazno zmanjša vidnost tako finih kot globokih gub ** (glej spodnjo sliko)

Omogoča nenehno vlaženje, ki traja 24 ur **

100% se strinja, da je po uporabi njihova koža mehkejša 

100% se strinja, da je ta izdelek izboljšal teksturo, napetost in izgled njihove kože

92% se strinja, da je to najbolj učinkovit vlažilni izdelek za kožo kar so jih kdaj preizkusili


Neodvisna klinična študija, izvedena marca 2022. Rezultati so zasnovani na podlagi izkušnje 38 ljudi, ki so izdelek testirali 4 tedne.

** Opazovanje je bilo razdeljeno na štiri sklope: takojšnji učinek, po eni uri, po 12 urah in po 24 urah. Rezultati so zasnovani na podlagi 14-dnevne uporabe in 28-dnevne uporabe.

** Neodvisna klinična študija, izvedena marca 2022. Rezultati so zasnovani na podlagi izkušnje 38 ljudi, ki so izdelek testirali 4 tedne.


 

Naša steklena embalaža in plastični pokrovček sta skoraj v celoti primerna za reciklažo.

Kremo najdeš na spodnji povezavi:

https://bomerx.si/Trgovina/anti-age-nega/pro-collagen-rose-marine-cream-50ml/

 

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.