NOVO: MÁDARA RETINOL SERUM, KI NE DRAŽI KOŽE

NOVO: MÁDARA RETINOL SERUM, KI NE DRAŽI KOŽE

Ste se kdaj zalotili, da sanjarite o naravno nežni (a enako močni) alternativi retinolu? Z veseljem vam sporočamo, da sedaj obstaja v obliki Botanic Retinol seruma. Pridružite se nam, ko se bomo pobliže spoznali s to naravno alternativo retinolu in razkrili njene pomlajevalne sposobnosti, vključno s tem, kako lahko koristi vaši koži.


Predstavljamo MÁDARA Botanic Retinol serum, naravno alternativo retinolu

V podjetju MÁDARA verjamejo, da so učinkovite rastlinske sestavine prihodnost kozmetičnih aktivnih sestavin. Da bi ponudili resnično učinkovit, a hkrati naraven in nežen način za doseganje rezultatov, podobnih retinolu, je MÁDARA ekipa za razvoj z obsežnimi raziskavami in testiranjem dosledno iskala popolno naravno alternativo retinolu.

Zdaj vam z veseljem predstavljamo Time Miracle Botanic Retinol Serum, inovacijo na področju alternativ retinolu, ki se z dermatološkimi testi dokazano kosa z učinkovitostjo sintetičnega retinola. Usmerjen je na podobne reakcijske poti v koži in podpira naravno menjavo kožnih celic in proizvodnjo kolagena ter tako pomaga vidno zmanjšati znake staranja kože.


100 %

jih potrjuje bolj gladko kožo

Dermatološko testiranje - 10 prostovoljcev,

8 tednov uporabe.


90 %

je imelo izboljšano elastičnost kože

Dermatološko testiranje - 10 prostovoljcev,

8 tednov uporabe.


80 %

so opazili bolj enakomeren ten kože

Dermatološko testiranje - 10 prostovoljcev,

8 tednov uporabe.


Time Miracle Botanic Retinol Serum je bil razvit v sodelovanju z vodilnimi dermatologi, zato je premišljeno oblikovan tako, da zagotavlja rezultate, podobne retinolu, ampak brez rdečice, draženja in izsušitve, ki so tradicionalno povezani z retinoli, zato je primeren za vse vrste kože, tudi za občutljivo.

"Naravna alternativa retinola MÁDARA dokazano povečuje elastičnost kože in zmanjšuje videz drobnih linij, gub in hiperpigmentacij ter omogoča izkoriščanje prednosti sintetičnega retinola brez značilnega draženja."

- Dr. Aleksejs Zavorins, certificirani dermatolog

Za razliko od sintetičnega retinola Time Miracle Botanic Retinol Serum ne potrebuje obdobja uvajanja v rutino nege kože in ne povzroča preobčutljivosti na svetlobo, zato ga lahko varno uporabljate, kakor in kadar želite - celo dvakrat na dan že od prvega dne. Odkrijte še več nasvetov, kako uporabljati serum z botaničnim retinolom v svoji rutini nege kože.


Inovativni serum temelji na izvlečku bidens pilose, alternativi retinolu, ki je bila izbrana, ker posnema mehanizem delovanja sintetičnega retinola, hkrati pa je dovolj nežna za vsak tip kože.

Kaj je bidens pilosa?

Bidens pilosa prihaja iz Južne Amerike in je divja rastlina, ki jo domorodne skupnosti cenijo že od nekdaj. Njena moč je v tem, da ima lastnosti, podobne retinolu, brez stranskih učinkov, kot sta občutljivost in draženje.

Zaradi svoje podobnosti z retinolom bidens pilosa spodbuja naravne procese obnavljanja celic in nastajanja kolagena v koži, hkrati pa je za večino ljudi sprejemljiva.

Pravzaprav bidens pilosa pomaga pri:

glajenju drobnih gubic

izboljšanju teksture in tonusa kože

povrne sijaj pusti polti

preprečuje nastanek gub

zmanjša hiperpigmentacije

ublaži videz brazgotin po aknah

Sintetične izdelke z retinolom lahko uporabljate le v nočni rutini pred spanjem, za izvleček bidens pilose pa to ne velja. Zaradi svoje nežne narave lahko bidens piloso uporabljate vsak dan, podnevi ali ponoči, brez občutljivosti kože, povezane z retinolom.

Tudi bodoče in doječe mamice lahko uporabljajo serum z izvlečkom bidens pilose, da se njihova koža iz puste spremeni v sijočo. Bidens pilosa namreč ni derivat vitamina A, zato velja za varnega za uporabo med nosečnostjo in dojenjem.


Kaj je še v Botaničnem serumu z retinolom?

Time Miracle Botanic Retinol Serum je poleg te močne alternative retinolu dodatno obogaten z izvlečkom vrtnice, ki okrepi učinke, podobne retinolu, in uravnava mastno polt, pri čemer pomaga pri zmanjševanju nastanka novih mozoljev in aken.

Serum vsebuje tudi vodo severne breze, ki kot nič drugega poskrbi za blažitev staranja. Ta dragoceni zaklad narave, izjemno bogat s hranili in antioksidanti, znanstveno dokazano pospešuje delitev kožnih celic za 25 % in se bori proti prostim radikalom, ki povzročajo staranje kože.

Serum zagotavlja moč retinola, ki vpliva na staranje kože, brez njegovih dražečih omejitev. Če si prizadevate za napeto in gladko polt brez drobnih gubic in odvečne mastnosti, je Time Miracle Botanic Retinol serum nežna regeneracija kože, ki vam bo to omogočila.

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.