Rešitev za dehidrirano in žejno kožo

Rešitev za dehidrirano in žejno kožo

Ni dvoma, da je francoska nega kože že od nekdaj navdihovala kultne privržence - z vrhunskimi teksturami, dišavami in tistim je ne sais quoi, ki ga Francozinje z lahkoto poosebljajo.

Vendar pa je res, da je tako kot pri vseh izdelkih za nego kože dokaz v lončku in da mora izdelek ne glede na svojo Instagram podobo zagotavljati rezultate. Thalgo kot blagovna znamka to razume in je ponosna, da ponuja vrhunske francoske formule, ki so tako inovativne kot tudi učinkovite - še posebej, ko gre za reševanje specifičnih težav s kožo.

Thalgo že od svojega nastanka skrbi za dehidrirano kožo z linijo Source Marine, ki z aktivnimi sestavinami, kot sta Sève Bleue des Océans in Thalgo patentirane Mikronizirane morske alge, kožo remineralizira in revitalizira. Ta vlažilna linija z izjemnimi aktivnimi sestavinami bo spremenila vaš režim nege kože in jo globinsko navlažila.

 

Kaj povzroča dehidracijo kože?

Čeprav se izraza suha in dehidrirana koža pogosto uporabljata izmenično, se nanašata na različne težave - suha koža je posledica pomanjkanja olja, medtem ko je dehidrirana koža odvisna od količine vode.

Dehidrirana koža je lahko posledica številnih notranjih dejavnikov, npr. staranja, hormonskega neravnovesja, ali zunanjih dejavnikov, kot so UV-žarki, klimatske naprave, kajenje ali izpostavljenost onesnaženemu zraku. Ne glede na vzrok pa dehidrirana koža pomeni, da so vaše naravne zaloge vode izčrpane, zaradi česar je koža žejna, videti dolgočasna, brez energije in vse bolj nagubana. Še huje, dehidracija lahko oslabi naravno obrambo kože in pospeši transepidermalno izgubo vode (TEWL), kar obremeni naravno delovanje kože.

Ker je koža naravno sestavljena iz 70 odstotkov vode, je za močno, zdravo in prožno kožo pomembno, da pri izbiri nege dajete prednost vlaženju.

 

Kako linija Source Marine odpravlja dehidrirano kožo?

S kompleksno formulo, ki združuje remineralizacijske učinke Sève Bleue des Océans in Mikroniziranih morskih alg, je linija Source Marine podjetja Thalgo še boljša kot kdaj koli prej in je zasnovana tako, da zagotavlja dolgotrajno vlaženje tudi najbolj žejne kože - vsak dan.

Sève Bleue des Océans je zgoščena morska izvirska voda, ki jo pridobivajo iz podzemnega rezervata in je naravno bogata z morskim manganom, silicijem in cinkom. Ta močan morski izvir, ki se črpa na globini 22 metrov iz podzemnega bazena v osrčju rožnate granitne obale v Bretanji, naravno polni vodo z obilico mineralov, ki so bistveni za zdravje kože. Ti elementi ne hranijo kože le na celični ravni, temveč pomagajo odpraviti dehidracijo, saj popravijo oslabljeno hidrolipidno pregrado, obnovijo dermalne zaloge vode v koži in optimizirajo kroženje vode med dermisom in epidermisom. Posledično je koža čvrstejša, bolj navlažena in naravnost sijoča.

Druga močna sestavina je seveda mikronizirani filtrat morskih alg, ki je temelj vseh izdelkov Thalgo. Ta negovalni kompleks, pridobljen iz treh različnih oblik morskih alg, vsebuje 14 morskih mikrohranil, ki so bistvena za zdravje kože, saj krepijo njeno naravno obrambo in zagotavljajo globinsko celično vlaženje. Ta mikrohranila, ki delujejo sinergijsko, koža zlahka absorbira in ne le da krepijo kožno strukturo kože - s čimer povečajo njeno naravno sposobnost obrambe pred zunanjimi stresnimi dejavniki - temveč tudi pomagajo ohranjati vlažnost kože.

Linija Source Marine vsebuje najmanj 92 odstotkov naravnih sestavin in je popolnoma čista formula brez kemikalij ter dražečih ali alergenih sestavin, mineralnih olj ali sestavin živalskega izvora. Poleg tega odraža Thalgovo zavezanost k bolj trajnostni in okolju prijazni prihodnosti, saj uporablja ekološko embalažo, ki jo je mogoče ponovno napolniti. Preprosto povedano, to je morska kozmetika, ki bo spremenila vaš pogled na nego kože.

Odkrijte intenzivno vlaženje z linijo Source Marine in si oglejte našo ponudbo tukaj. Lahko pa obiščete enega od salonov Thalgo ter doživite preobrazbene učinke tretmaja Source Marine.

SOURCE MARINE INTENSE MOISTURE-QUENCHING SERUM, 30 ML

Poživljajoč serum z morskimi minerali in elementi v sledeh za vlaženje dehidrirane kože.

SOURCE MARINE 7 DAY HYDRATION TREATMENT, 7 x 1,2 ML

7-dnevna SOS nega za obnovitev hidracije. Vsebuje kombinacijo hidratantnih molekul, tudi za najbolj dehidrirano kožo.

SOURCE MARINE REHYDRATING PRO MASK, 50 ML

Maska z morskimi minerali in elementi v sledeh, ki v samo 10 minutah obnovi navlaženost kože in povrne sijaj.

SOURCE MARINE HYDRATING MELTING CREAM, 50 ML

Bogata krema z morskimi minerali in elementi v sledeh, ki nudi 24 urno vlaženje. Kožo zaščiti in ji povrne sijaj.

SOURCE MARINE HYDRATING COOLING GEL CREAM, 50 ML

Lahka gel krema z morskimi minerali in elementi v sledeh nudi 24-urno vlaženje. Kožo zaščiti in ji povrne sijaj.

 

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb