Učinkovita naravna kozmetika MÁDARA

Učinkovita naravna kozmetika MÁDARA

Mádara je naravna in ekološka blagovna znamka za nego kože z ECOCERT certifikatom, kjer v odličnem sozvočju sodelujeta znanost in narava. Njen dom je Latvija, majhna država baltske regije na severu Evrope.


Naravna kozmetika je učinkovita in zagotavlja hitre rezultate: od intenzivnega vlaženja in učinkov proti staranju, do dnevne zaščite pred UVA/UVB sevanjem. Nekaj časa nazaj je oglaševalska industrija ustvarila mit, da imajo sintetične molekule čarobne lastnosti in so bolj učinkovite od naravnih, vendar se najbolj pomembne aktivne sestavine, kot so vitamini, antioksidanti in proteini lahko pridobi iz naravnih virov. Naravni/organski izdelki iz naravnih surovin v resnici koži podarijo najvišjo koncentracijo biološko aktivnih sestavin.


Že skoraj 15 let je ena najbolj priljubljenih blagovnih znamk med ljubitelji naravne kozmetike. Njihova vizija je varna in učinkovita kozmetika. Znanstveno proučujejo čiste sestavine rastlin, ki rastejo v gozdovih, na travnikih in v jezerih Severne in Arktične regije. V več tisoč letih so se pod krutim in mrzlim severnim podnebjem razvile rastline z edinstvenimi lastnostmi, ki omogočajo preživetje tudi pri najnižjih temperaturah. Baltski cvetovi in zelišča so tako še posebej bogati z učinkovinami, ponašajo pa se tudi z izjemnimi sposobnostmi preživetja v ekstremnih pogojih.

Pomlajevalna brezova voda, z vitamini bogato severno jagodičevje, zelišča, prepojena z antioksidanti, ter korenike in semena, bogata z omega maščobnimi kislinami, so le nekatere izmed sestavin, ki jih Mádara uporablja v svojih inovativnih proizvodih. Prav visoka koncentracija učinkovin v izvlečkih pa je tista, ki dela Mádara izdelke za nego kože tako edinstvene in učinkovite.


Da bi zagotovili res ultimativne formule proti staranju, je Mádara tradicionalno osnovno sestavino kozmetičnih izdelkov – vodo – v liniji TIME MIRACLE nadomestila z brezovo vodo, revolucionarno sestavino, ki dokazano zmanjšuje vse vidne znake staranja. Poleg tega pomaga očistiti kožo toksinov in nahrani kožne celice z organskimi kislinami.

Vsak izdelek posebej je ekskluzivno razvit in proizveden v Mádarinem lastnem laboratoriju in proizvodni tovarni, kar omogoča 100 % nadzor nad celotnim procesom. Formule so razvite v sodelovanju z vodilnimi znanstveniki in dermatologi, so naravne in certificirane z ECOCERT/Cosmos certifikatom ter prijazne veganom.


Ne vsebujejo parabenov, mineralnih olj, silikonov, PEG, kemičnih UV filtrov, mikroplastike, sintetičnih barvil in dišav ter drugih vprašljivih sestavin.

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb