Začetki kozmetične znamke  CARITA sežejo v leto 1945 v  Maison de Beauté, 11 Faubourg Saint-Honoré v Parizu, pod kreativnim vodstvom sester Rosy in Marie CARITA. Njuna vizija je bila vedno celostna lepota ženske, od nege telesa, obraza do nege las in lasišča. Razumeli sta, da je mogoče s kombinacijo znanosti in narave ustvariti visoko tehnološke proizvode pri katerih aktivne sestavine lahkotno prehajajo skozi plasti kože.

TEHNOLOŠKA ODLIČNOST

Nadaljujemo z bogato dediščino sester CARITA, kjer z znanstvenim pristopom v kozmetiki premikamo meje za dosego vidnih lepotnih dosežkov. Izbiramo najkvalitetnejše sestavine in stremimo k maksimalni učinkovitosti, kjer pa nam pod taktirko strokovnjaka v salonu za takojšnji in maksimalni učinek pomaga ekskluzivni CARITA Cinetic™ Lift Expert aparat.

 

Znanje, kakovost in tehnična dovršenost izdelkov so naš temelj. 

 

Izjemno učinkovite aktivne sestavine v naših izdelkih so plod biotehnologije in znanosti, ki temelji na fermentaciji mikro organizmov pridobljenih iz 250.000 rastlin. 
Ta izjemni potencial omogoča, da so aktivne sestavine čiste, visoko kakovostne in neprimerljivo učinkovite.

 

Proaktivne formule so čutne in hkrati visoko tehnološke.

OD KULTNEGA FLUIDE BE BEAUTÉ 14 DO LEPOTNE NAPRAVE MY C.L.E

Legendarno ultra hranilno suho olje za nego obraza, telesa in las je bilo ustvarjeno leta 1956 in je zaščitni znak blagovne znamke Carita.  Ker pa je tradicija inovacije eno od obeležij znamke Carita, poleg učinkovitih linij za vsak tip in stanje kože, predstavljamo MY C.L.E lepotno napravo, ki jo lahko uporabljate v udobju vašega doma. Samo 4 minute dnevno boste potrebovali za vključitev v vašo dnevno rutino in že boste opazili, da je koža bolj čvrsta, enakomerna in sijoča.

 

Kombinacija znanja na visokem nivoju, dovršenih negovalnih postopkov in visoko tehnološke lepotne naprave, legendarne Carita 14 nege zagotavljajo vidne in merljive rezultate. Po samo 1 uri nege je obraz preoblikovan, mišična tkiva stimulirana, celice pa razstrupljene in napolnjene z energijo. Na koži je viden takojšnji, prepričljiv lifting učinek.

CINETIC™ LIFT EXPERT LEPOTNA NAPRAVA RAZVITA V SODELOVANJU
S PRIZNANIMI ZNANSTVENIKI

CINETIC™ LIFT EXPERT poveča učinkovitost nege in negovalnih izdelkov.
Je prava alternativa invazivnim lepotnim posegom. Združuje ultrazvok, ki omogoča boljši prehod aktivnih sestavin skozi pregrado v koži, pulzirajoči tok, ki učvrsti mišice in kožo ter luminoterapijo z LED svetlobo s tremi emisijami za fotopomlajevanje kože.
Pokličite nas in zaupali vam bomo, kje najdete CARITA kozmetični salon v Sloveniji.

 

Vas delo z blagovno znamko CARITA zanima? Za več informacij izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo želene informacije o izdelkih ali ponudbo.

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle

KONTAKT

BOMERX d.o.o.

Ažmanova 6

1000 Ljubljana

PE BOMERX d.o.o.

Gasilska cesta 16

1290 Grosuplje

+386 1 78 65 743

+386 1 78 65 744

info@bomerx.si

PIŠITE NAM

© 2018 bomerx