»Koža je ogledalo našega psihičnega in fizičnega stanja ter dobrega počutja
in rezultat vsakodnevnih odločitev«.

Poslanstvo profesionalne italijanske SPA znamke Comfort Zone je promocija zdravega in v vseh pogledih izpolnjujočega življenjskega sloga. Kozmetični izdelki so izdelani po naprednih, na znanstvenih dognanjih osnovanih reštivah, za vidno izboljšanje kože, telesa in duha.

ITALIJANSKE KORENINE, MULTIKULTURNA VIZIJA

Profesionalna SPA znamka je bila ustanovljena v Parmi (Italija) leta 1996 in spada pod okrilje kozmetične skupine Davines. Ustanovitelj znamke Dr. Davide Bollati je človek z veliko vizijo. Comfort Zone je družinsko podjetje v lasti družine Bollati, ki stremi k trajnosti in odličnosti. Leta 2016 je podjetje Davines pridobilo certifikat “B-korporacija” in je tako nova vrsta podjetja, ki prostovoljno uvaja najvišje standarde odgovornosti in transparentnosti ter neprestano razvija inovacije, s katerimi izboljšuje življenje skupnosti in stanje okolja.

 

Comfort Zone kozmetični proizvodi hranijo in negujejo kožo, zato je največji poudarek na sestavi izdelkov. Izdelki vsebujejo visok delež sestavin naravnega izvora, vse do 99%.

 

Napredne visokotehnološke molekule in inovativni nosilci učinkovin so dodani le za izboljšanje varnosti in učinkovitosti proizvoda. Vsi izdelki so dermatološko testirani in so brez silikonov, mineralnih olj, parabenov in živalskih sestavin.

Širok nabor izdelkov Comfort Zone poskrbi za celostno prilagojene rešitve glede na specifične potrebe stranke:
 

  • ESSENTIAL linija čistilcev z jojobinimi in silica delci, ki temeljito očistijo kožo.

  • NEGA OBRAZA: Comfort Zone izdelki učinkovito odpravljajo težave s kožo (mastna koža in akne ali občutljiva koža in rdečica) in negujejo različne tipe kože (dehidrirana koža, suha koža s pomanjkanjem lipidov ali koža, ki kaže znake staranja).

  • NEGA TELESA: Body Strategist linijaučvrsti kožo, preprečuje nastanek ter zmanjša pojav že nastalega celulita ali strij.

  • TRANQUILLITY LINIJA: zaščitni znak Comfort Zone kozmetike je izjemen vonj izdelkov ter z njim sproščujoča izkušnja za naš um in telo.

 

Pristop kozmetike Comfort Zone k strankam v salonih vključuje profesionalno znanje in upoštevanje potreb strank. Naloga Comfort Zone kozmetike ni le razvajanje, temveč je skrb za našo kožo in telo, tako da je lepota rezultat ravnotežja med zdravjem in vitalnostjo.

Comfort Zone nege vsebujejo edinstvene tehnike nanosa kozmetičnih izdelkov ter kombinacijo modernih in starodavnih masažnih tehnik. Celovita ponudba Comfort Zone neg za obraz in telo ter ritualne masaže delujejo na vsak tip kože na prav poseben način. Vsako potovanje se začne s Tranquility™ ritualom dobrodošlice, ki deluje protistresno in sproščujoče za telo in duha ter poveča učinkovitost posebej izbrane personalizirane nege.

 

Vas delo z blagovno znamko COMFORT ZONE zanima? Za več informacij izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo želene informacije o izdelkih ali ponudbo.

KONTAKT

BOMERX d.o.o.

Ažmanova 6

1000 Ljubljana

PE BOMERX d.o.o.

Gasilska cesta 16

1290 Grosuplje

+386 1 78 65 743

+386 1 78 65 744

info@bomerx.si

PIŠITE NAM

© 2018 bomerx

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle