DECLÉOR, francoska kozmetična znamka s 44 letno tradicijo, je specialist za nego kože z eteričnimi olji, ki imajo terapevtske in aromaterapevtske lastnosti. Izbiramo samo eterična olja z najvišjo farmacevtsko stopnjo učinkovitosti. Naša ekipa strokovnjakov s področja  aromaterapije, aromakologije in dermatologije skrbi za mešanice eteričnih olj, ki ohranijo svojo maksimalno svežino in učinkovitost.

NARAVA JE NAJBOLJŠI PROTISTRUP ZA IZZIVE URBANEGA ŽIVLJENJA

DECLÉOR s svojo natančnostjo daje kompleten odgovor po meri posameznika za vsako specifično potrebo kože. Eterična olja prodrejo v prav vsako plast kože, zato je vsak dan lepša in bolj mladostnega videza.

 

DECLÉOR formule so najmanj 95% naravne in vsebujejo najvišjo koncentracijo eteričnih olj, ki je dovoljena v kozmetični industriji. Testi potrjujejo, da ne povzročajo alergij.

 

Profesionalne formule v DECLÉOR izdelkih temeljijo na eteričnih oljih, ki vsebujejo veliko antioksidantov in v kombinaciji z antiseptičnim, antibakterijskim in protivirusnim delovanjem rešujejo probleme kože v njenem jedru. V skrbno izbrani ponudbi boste našli negovalne izdelke za obraz za nego vseh tipov in stanj kože ter izdelke za nego telesa in kolekcijo za zaščito kože pred UV sevanjem.

AROMESSENCE SERUMI
V SRCU VSAKE LINIJE DECLÉOR

DECLÉOR oljni serumi in nočni balzami Aromessence so edinstveni izdelki na tržišču, ker vsebujejo samo eterična in rastlinska olja ter ne vsebujejo vode.
So 100% aktivni in visoko učinkoviti, saj je v vsaki kapljici seruma najmanj 150 aktivnih molekul.

 

Posebej smo ponosni na prvo organsko linijo Harmonie Calm Organic,
ki neguje tudi najbolj reaktivno kožo in se ponaša z dvema certifikatoma. 

 

Decléorjevi tretmaji temeljijo na vitalnih energijah, ki vidno izboljšajo sijaj kože in ponujajo izjemno senzorično izkušnjo. Zato Decléorju zaupajo najboljši lepotni profesionalci širom sveta. Decléorjeve negovalne metode so različne manualne masažne tehnike.

 

Ekspertne nege rešujejo vse probleme kože obraza. V primeru, da je vaša koža utrujena priporočamo nego AROMAPLASTY s posebno, 100% naravno masko s pšeničnimi kalčki ki je mati vseh Decleorjevih neg. Negovalni postopki za telo vas bodo telo bodisi sprostili ali poskrbeli za lepo oblikovano postavo.

ENERGIJA IN SPROSTITEV
V KOZMETIČNEM SALONU

Po čiščenju vas v nego obraza popeljemo po senzorični poti z uvodnim aromatičnim ritualom, masažo hrbta, aromapresuro, aromadrenažo in aromasažo, sledi nanos maske.  Zaključek rituala po vzoru tajske masaže vas bo nežno povabil, da z novo energijo stopite pred ogledalo, ki vam bo pokazalo spektakularne rezultate.

 

Če tudi vi komaj čakate, da se prepustite rokam izkušenih DECLÉOR strokovnjakov, vas vabimo, da nas pokličete. Z veseljem bomo delili informacijo, kje najdete kozmetični salon v vašem kraju.

 

Vas delo z blagovno znamko DECLÉOR zanima? Za več informacij izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo želene informacije o izdelkih ali ponudbo.

KONTAKT

BOMERX d.o.o.

Ažmanova 6

1000 Ljubljana

PE BOMERX d.o.o.

Gasilska cesta 16

1290 Grosuplje

+386 1 78 65 743

+386 1 78 65 744

info@bomerx.si

PIŠITE NAM

© 2018 bomerx

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle