GELISH® - STREMENJE K POPOLNOSTI ŽE OD SAMEGA ZAČETKA 

Blagovna znamka Gelish® spada pod okrilje podjetja Hand & Nail Harmony, ki ga je leta 2009 ustanovil Danny Haile. Zaradi svojih dolgoletnih izkušenj v svetu manikure se zaveda, da so pri delu najpomembnejši pripomočki in vzdrževanje visoke kvalitete.

 

Tako je nastala inovacija Gelish®, prvi permanentni lak v obliki stekleničke z nanosom čopiča na tržišču. Po uspehu Gelish permanentnega laka je Hand & Nail Harmony ponudil trgu izjemno napredno tehniko Gelish® Polygel, ki brez neprijetnosti akrilne tehnike (prah, ki ga povzročata piljenje in akrilni prah, neprijetni vonj) omogoča podaljševanje nohtov, končni rezultat pa so izjemno trdni nohti naravnega izgleda. Zadnja inovacija pa je bila Gelish® DIP tehnika s pomakanjem nohtov v prah, za katero je značilen hiter in enostaven nanos ter sušenje brez UV ali LED lučke, postopek pa je izjemno varen za uporabo in brez neprijetnih vonjav.

Dejstvo je, da so inovativni Gelish® sistemi še vedno najboljši na trgu in ohranjajo zaupanje lepotnih strokovnjakov za nego nohtov širom sveta. Vsako leto je prodanih na milijone Gelish® stekleničk. Vodilo podjetja Hand & Nail Harmony se glasi:


»Vaš uspeh je merilo naše uspešnosti. Lepotnim strokovnjakom za nego nohtov želimo priskrbeti najboljše proizvode, naše znanje širimo s pomočjo nenehnih izobraževanj in tako dosežemo zvestobo naših strank.«

 

Gelish® zgodba se je začela s kombinacijo moči tradicionalnega gela in enostavnostjo nanašanja s čopičem in tako je nastal prvi permanenti lak na čopič s hitrim sušenjem pod lučko. Patentirana sestava Gelish® permanentnega laka je enkratna, saj omogoča lahek, tekoč in enakomeren nanos, ki je popolnoma prekriven in se pod lučko enakomerno strdi, kar zagotavlja popolno in sijočo dolgotrajno obstojnost.

Gelish® Polygel

Podjetje Hand & Nail Harmony je trgu ponudilo popolnoma drugačno in izredno izboljšano Gelish® Polygel tehniko. Nov patent Gelish® PolyGel združuje pozitivne lastnosti akrilne in gel tehnike, rezultat pa so močni, fleksibilni in na pogled tanki nohti. Gelish® PolyGel tehnika je primerna za podaljševanje nohtov ali izenačitev nepravilne nohtne površine.  Prednost uporabe Gelish® PolyGel-a je, da pri izdelavi ni prisotnega neprijetnega vonja, neomejen čas oblikovanja ter je izjemno varen za uporabo, saj je brez škodljivega prahu in brez 7 škodljivih snovi (toluen, dibutilftalat (DBP), formaldehid, formaldehidna smola, kafra, TPHP in ksilen).

Gelish® DIP

Naslednji podvig na tržišču je bil razvoj Gelish® DIP tehnike - tako enostavne, da se boste ob njegovi uporabi le nasmehnili! Nova formula ponuja fino zmlete pigmentne delce za lepšo, čistejšo in izrazitejšo barvo. Gelish® DIP tehnika tako zagotavlja lažji in hitrejši nanos od tradicionalnega akrila, ki je varen in brez ostrih vonjav.

 

Hand & Nail Harmony je podjetje, ki kozmetične salone oskrbuje z vsemi potrebnimi pripopmočki, da postanejo še uspešnejši s pomočjo najnovejših in najbolj kvalitetnih izdelkov za nohte. Gelish® Hand & Nail Harmony je proizvajalec pripomočkov za nego in lakiranje nohtov, ki:

 

  • ZAGOTAVLJA s svojimi inovativnimi proizvodi lažje in uspešnejše delo v kozmetičnih salonih.

  • OMOGOČA učenje pravilnih tehnik nanašanja izdelkov s šolanji tako doma kot v mednarodnem okolju,

  • ZASEDA najvišja mesta v nohtni industriji s svojimi inovativnimi izdelki ter izjemno visokimi standardi.

  • RAZUME potrebe kozmetičnih salonov, tako da ustvarja kvalitne Gelish® izdelke, pri čemer je kakovost vedno na prvem mestu.

Gelish® permamentni laK
odlikuje izjemno široka ponudba pigmentiranih barvnih odtenkov, vse od kremnih odtenkov do odtenkov z bleščicami. Ob pravilnem nanosu Gelish® permanentnega laka bo manikura obstojna več kot 3 tedne, pri čemer je zagotovljen bleščeč sijaj nohtov. Gelish® permanentni lak se enostavno odstranjuje in pri odstranjevanju laka ne potrebujemo piljenja. 

Gelish® Polygel
je zaradi enostavne uporabe primeren tako za delo začetnikov kot tudi izkušenih profesionalcev in poteka v treh korakih. V prvem koraku iz tube Polygel iztisnite ravno pravšnjo količino PolyGela, odstranite vsebino iz tube s pomočjo orodja ter nanesite na noht. V drugem koraku s pomočjo čopiča in majhno količino tekočine Slip Solutins postavite material na željeno mesto in oblikujte po želji. Uporabite kratek, kvadraten in čvrst sintetični čopič. Zadnji korak pa je sušenje Gelish® Polygel-a v 18G LED lučki (30 sekund). 

Gelish® DIP tehnika ​
z novo sestavo ponuja fino zmlete pigmentne delce za lepšo, čistejšo in izrazitejšo bravo in omogoča dolgotrajno obstojnost manikire. Gelish® DIP tehnika tako zagotavlja lažji in hitrejši nanos od tradicionalnega akrila. Tehnika je varna in brez ostrih vonjav. Nanos Gelish® DIP tehnike ne vključuje sušenja z UV lučko, saj se samostojno suši na zraku. Celoten postopek traja manj kot 30 minut in je idealen za ženske, ki so nenehno v gibanju.

 

Vas delo z blagovno znamko GELISH zanima? Za več informacij izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo želene informacije o izdelkih ali ponudbo.

KONTAKT

BOMERX d.o.o.

Ažmanova 6

1000 Ljubljana

PE BOMERX d.o.o.

Gasilska cesta 16

1290 Grosuplje

+386 1 78 65 743

+386 1 78 65 744

info@bomerx.si

PIŠITE NAM

© 2018 bomerx

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle