Drage stranke, obveščamo vas, da bodo zaradi selitve skladišča manjše zamude pri dostavah, vendar smo v skrbni ekipi vse moči usmerili v to, da bomo vaša naročila poslali čim hitreje. Hvala za razumevanje in potrpežljivost! vaš Bomerx

GROWN ALCHEMIST

»This is holistic beauty. This is Grown Alchemist. This is the biology of beautiful skin.«

GROWN ALCHEMIST JE AVSTRALSKA ZNAMKA KOZMETIKE, KI TEMELJI NA ZNANSTVENO INOVATIVNI NEGI KOŽE, KI JO POGANJA NARAVA IN JE ZASNOVANA ZA REZULTATE, PRILAGOJENE IZBOLJŠANJU STANJA KOŽNIH CELIC IN KOŽE.

Ime povzema dvojnost naše blagovne znamke, ki temelji na biologiji, nato pa jo podpira znanost. Kot blagovna znamka smo z eno nogo trdno zakoreninjeni v naravnem svetu in uporabljamo močne rastline, ki jih uporabljamo v naših formulacijah, z drugo pa smo zakoreninjeni v alkimiji znanosti, da bi izkoristili moč teh naravno prisotnih sestavin. Ta dvojnost nas kot blagovno znamko dela to, kar smo.

ČISTE RASTLINSKE FORMULACIJE GROWN ALCHEMIST VSEBUJEJO KLINIČNO DOKAZANE SESTAVINE, KI ZAGOTAVLJAJO REGENERACIJO, RAZSTRUPLJANJE IN POMLAJEVANJE TER RESNIČNO SIJOČO IN BOLJ ZDRAVO KOŽO.

Brata Keston in Jeremy sta se povezala pri projektu, ki je združil njuno strast do oblikovanja in razvoja izdelkov. Leta 2008  so lansirali Grown Alchemist, razvili so formulacije z edinstveno sinergijo med biologijo in kozmetično kemijo ter ustvarili »Bio-kompatibilno lepoto« in svojo celovit in učinkovit sistem za nego kože, ki je sestavljen iz 3 sinergističnih stopenj: čiščenje, razstrupljanje, aktivacija. Danes so njihovi lepotni kozmecevtični izdelki priznani in poznani kot vodilni v učinkovitem pomlajevanju kože. Njihova ekipa kozmetičnih kemikov in raziskovalnih laboratorijev s sedežem v Londonu, Parizu, Švici, Španiji in Avstraliji so neizprosni v iskanju popolnih formulacij, ki so sposobne preoblikovati kožo tako od zunaj navznoter, z lokalno kozmecevtsko nego kože, kot tudi od znotraj navzven, z nutrikozmetiko – najnaprednejšimi prehranskimi dodatki/dopolnili, ki so na voljo po vsem svetu.

asd
asd
asd
asd4

Z razumevanjem celične obnove, celičnega metabolizma in presnove hranil Grown Alchemist formulira izdelke, ki predstavljajo novo evolucijo v negi kože. Znanstveno-inovativne formulacije lahko vplivajo na to, kako telo obnavlja in regenerira kožo. Inovacija izdelkov. S celostnim znanstvenim pristopom ugotavljamo mehanizme, ki uravnavajo proces staranja telesa in kože. Kot kozmetično podjetje prihodnosti delujemo v več strokovnih disciplinah, da bi izkoristili naravno sposobnost telesa, da upočasni staranje telesa, zlasti kože.

FILOZOFIJA JE PREPROSTA »Z NAJBOLJŠIMI IN NAJKVALITETNEJŠIMI SESTAVINAMI IZ NAJČISTEJŠIH VIROV LAHKO UPOČASNIMO STARANJE KOŽE, JO POMLADIMO TER  SPOŠTUJEMO OKOLJE IN NAŠ PLANET.«

Za vse izdelke Grown Alchemist velja, da so brez škodljivih kemikalij in konzervansov, obogateni z organskimi antioksidanti, obogateni z sestavinami, ki se bojujejo proti prostim radikalom, primerni za vse tipe kože, sestavine in izdelki niso testirani na živalih, sta znanost in narava v ravnovesju!

 

Certifikati Grown Alchemist:

Avstralski certifikat, da izdelki ne vsebujejo toksičnih sestavin (angl. Australian Certified Toxic Free): Safe Cosmetics Australia [SCA Avstraljski sistem certificiranja za izdelke, ki ne vsebujejo toksičnih sestavin]. Certifikat SCA zagotavlja, da za sestavine izdelkov ni znano ali obstaja sum, da povzročajo škodo zdravju ljudi ali okolju.

Simbol metulja Positive Luxury (angl. Butterfly Mark From Positive Luxury): Positive Luxury je podjetje, katerega cilj so trajnostni izdelki, ki so dostopni tako potrošnikom kot trgovinam in trgovinskim verigam. Njihov znak/simbol Butterfly (metulj) se podeljuje namensko usmerjenim blagovnim znamkam, ki izkazujejo svoj pozitiven družbeni in okoljski vpliv ter potrošnikom pomagajo pri orientaciji med blagovnimi znamkami in lažjemu nakupovanju.

Izdelki in sestavine izdelkov niso testirane na živalih (angl. Not Tested on Animals): Grown Alchemist s ponosom zagovarja pravice živali, saj svojih izdelkov ali sestavin ne testirajo na živalih. Vsi izdelki Grown Alchemist so neodvisno certificirani s strani Choose Cruelty-Free [CCF] in People for the Ethical Treatment of Animals [PETA].

Certificirani veganski izdelki s strani Vegan.org (angl. Certified Vegan From Vegan.org): simbol Certified Vegan je registrirana blagovna znamka za izdelke, ki ne vsebujejo živalskih proizvodov ali stranskih proizvodov in niso bili testirani na živalih. Da izdelek lahko pridobi veganski certifikat in je v skladu z standardi, ne sme vsebovati mesa, rib, perutnine, živalskih stranskih proizvodov, jajc ali jajčnih izdelkov, mleka ali mlečnih izdelkov, medu ali čebeljih izdelkov, žuželk ali izdelkov iz žuželk. Vsi izdelki GA, ki so veganski, imajo ta simbol.

Izdelki brez glutena (angl. Gluten Free): Grown Alchemist je ustvaril ta logotip, da bi potrošnikom zagotovil, da v svoje formule, kjer je to mogoče, vključujejo organske sestavine brez glutena.

Certificirane organske sestavine (angl. Certified Organic Ingredients): Ko vidite ta logotip na embalaži Grown Alchemist, ste lahko prepričani, da izdelek vsebuje organske sestavine. Sestavine so prestale stroge standarde, ki jih je določil neodvisen in neprofitni certifikacijski organ Australian Certified Organic.

Embalaža, ki jo je mogoče reciklirati (angl. Recyclable Packaging): Vso embalažo Grown Alchemist, vključno z njihovimi steklenimi posodicami, rPET embalažo, aluminijasto embalažo, pumpicami za izdelke in kartonom, je mogoče 100 % reciklirati.

 

Odgovorna oseba:

Grown Alchemist Europe BV

Bertus Aafjeshove 40

3437 JN Nieuwegein, NL

GROWN ALCHEMIST

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.