KADALYS
asd
asd
asd
asd
asd

Vsako leto se na svetu zavrže več kot 22 milijonov ton banan, samo na Martiniku se zavrže preko 40.000 ton banan. Si predstavljate, da bi lahko spremenili odpadno hrano, katero nihče več noče v nekaj koristnega? Na primer v vrhunske izdelke za nego kože?

Točno to je bila vizija Shirley, ki se je rodila v Džibutiju materi z Martinika in francoskemu očetu ter je odraščala v Vzhodni Afriki in na Karibih. Njena starša sta bila aktivista in sta ji privzgojila močan čut za okoljska in socialna vprašanja.

 

 

Recikliranje zavržene hrane je IN!

KADALYS JE PRVA OKOLJSKO OZAVEŠČENA BLAGOVNA ZNAMKA, KI ODPADKE PRI PRIDELAVI BANAN PREDELUJE V PATENTIRANE AKTIVNE SNOVI IN VRAČA TAKO NARAVI KOT LOKALNIM SKUPNOSTIM.

Izdelki imajo naravno, organsko recepturo (ECOCERT, COSMEBIO) in niso citotoksični ali foto-toksični, ne vsebujejo alergenov in ne dražijo oči. Formulirano brez kemičnih onesnaževal, aditivov, konzervansov, silikonov, mineralnih olj, fenoksietanolov, parabenov, ftalatov, sulfatov in GSO.

Vsi izdelki so primerni za vegane in niso testirani na živalih (ONE VOICE).

Kadalys blagovna znamka in izdelki so prejeli več nagrad, med drugimi za najboljši organski izdelek leta 2020 in 2021 v Franciji (Bioalaune), najboljši izdelek za nego kože (CosmetiqueMag).

 

 

 

 

 

 

 

asd
asd

EDINSTVENE IN IZJEMNO UČINKOVITE BIOAKTIVNE SNOVI IZ BANAN

100% naravni oljni ekstrakti banane, pridobljeni s patentiranim zelenim postopkom ekstrakcije, ki temelji na načelih eko-ekstrakcije.

Bioekstrakt iz zelene banane izboljša teksturo kože, čisti in uravnovesi.

Bioekstrakt iz roza banane poveča sijaj, uravna ten kože in zapolni gubice. Roza banana je 4,500 x aktivnejša od arganovega olja in je ena od rastlin z najbol izjemno antioksidativno močjo.

Bioekstrakt iz rumene banane pa zagotavlja lifting učinek, učvrsti kožo in deluje proti staranju.

 

Proizvajalec in odgovorna oseba:

SHB SAS (KADALYS)

8 RUE LEMERCIER

75017 Paris

FRANCE

Najbolje prodajani proizvodi

-70%
prodajni hit
MUSALIS SMOOTHING NIGHT CREAM - ORGANIC, 50 ML MUSALIS SMOOTHING NIGHT CREAM - ORGANIC, 50 ML
KADALYS

MUSALIS SMOOTHING NIGHT CREAM - ORGANIC, 50 ML

Nočna krema za prve gube

64,80 € 19,44 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 19,44 €
KADALYS

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi v kozmetiki. Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.