GLOBLJE OD KOŽE

Mádara je naravna in ekološka blagovna znamka za nego kože z ECOCERT certifikatom, kjer v odličnem sozvočju sodelujeta znanost in narava. Njen dom je Latvija, majhna država baltske regije na severu Evrope, ki je poznana po mnogih neomadeževanih naravnih področjih, pestrosti cvetlic in trav. Baltski cvetovi in zelišča so še posebej bogati z učinkovinami, ki blagodejno vplivajo na našo kožo.

Od začetkov v letu 2006 je Mádara zrasla iz male lokalne znamke v blagovno znamko, ki je danes prisotna v več kot 30 državah po vsem svetu: od Japonske pa do Združenih držav Amerike.

 

Vsak izdelek posebej je ekskluzivno razvit in proizveden v MÁDARA lastnem laboratoriju in proizvodni tovarni, kar omogoča 100 % nadzor nad celotnim procesom. Organski ECOCERT certifikat, GMP in ISO standardi samo poudarjajo našo strast do kakovosti in popolnosti vsakega detajla.

 

MÁDARA pridobiva svoje sestavine v gozdovih, na travnikih in v jezerih Severne in Arktične regije.

 

Pomlajevalna brezova voda, z vitamini bogato severno jagodičevje, zelišča, prepojena z antioksidanti, ter korenike in semena, bogata z omega maščobnimi kislinami, so le nekatere izmed sestavin, ki jih MÁDARA uporablja v svojih inovativnih proizvodih. Prav visoka koncentracija učinkovin v izvlečkih je tista, ki dela MÁDARA izdelke za nego kože tako edinstvene in učinkovite.

SEVERNA BREZOVA VODA

Da bi zagotovili res ultimativne anti-ageing formulacije, je MÁDARA tradicionalno osnovno sestavino kozmetičnih izdelkov – vodo – v svoji
anti-ageing liniji TIME MIRACLE nadomestila z brezovo vodo, revolucionarno sestavino, ki dokazano zmanjšuje vse vidne znake staranja. Poleg tega pomaga očistiti kožo toksinov in nahrani kožne celice z organskimi kislinami. 
Brezova voda je tako ena največjih lepotnih skrivnosti nežnejšega spola s Severa.

 

Vas delo z blagovno znamko  MÁDARA zanima? Za več informacij izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo želene informacije o izdelkih ali ponudbo.

KONTAKT

BOMERX d.o.o.

Ažmanova 6

1000 Ljubljana

PE BOMERX d.o.o.

Gasilska cesta 16

1290 Grosuplje

+386 1 78 65 743

+386 1 78 65 744

info@bomerx.si

PIŠITE NAM

© 2018 bomerx

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle