MADARA

GLOBLJE OD KOŽE

Mádara je naravna in ekološka blagovna znamka za nego kože z ECOCERT certifikatom, kjer v odličnem sozvočju sodelujeta znanost in narava. Njen dom je Latvija, majhna država baltske regije na severu Evrope, ki je poznana po mnogih neomadeževanih naravnih področjih, pestrosti cvetlic in trav. Baltski cvetovi in zelišča so še posebej bogati z učinkovinami, ki blagodejno vplivajo na našo kožo.

asd
asd
asd

Od začetkov v letu 2006 je Mádara zrasla iz male lokalne znamke v blagovno znamko, ki je danes prisotna v več kot 30 državah po vsem svetu: od Japonske pa do Združenih držav Amerike.

Vsak izdelek posebej je ekskluzivno razvit in proizveden v MÁDARA lastnem laboratoriju in proizvodni tovarni, kar omogoča 100 % nadzor nad celotnim procesom. Organski ECOCERT certifikat, GMP in ISO standardi samo poudarjajo našo strast do kakovosti in popolnosti vsakega detajla.

 

MÁDARA pridobiva svoje sestavine v gozdovih, na travnikih in v jezerih Severne in Arktične regije. Pomlajevalna brezova voda, z vitamini bogato severno jagodičevje, zelišča, prepojena z antioksidanti, ter korenike in semena, bogata z omega maščobnimi kislinami, so le nekatere izmed sestavin, ki jih MÁDARA uporablja v svojih inovativnih proizvodih. Prav visoka koncentracija učinkovin v izvlečkih je tista, ki dela MÁDARA izdelke za nego kože tako edinstvene in učinkovite.

SEVERNA BREZOVA VODA

Da bi zagotovili res ultimativne anti-ageing formulacije, je MÁDARA tradicionalno osnovno sestavino kozmetičnih izdelkov – vodo – v svoji anti-ageing liniji TIME MIRACLE nadomestila z brezovo vodo, revolucionarno sestavino, ki dokazano zmanjšuje vse vidne znake staranja. Poleg tega pomaga očistiti kožo toksinov in nahrani kožne celice z organskimi kislinami.

Brezova voda je tako ena največjih lepotnih skrivnosti nežnejšega spola s Severa.

 

 

MADARA MAKE-UP

Več kot deset let raziskav, testiranj in dermatološko odobrenih formul nas je pripeljalo do točke, ko lahko trdimo, da poznamo kožo.

Močna vizija, temeljne vrednote in STROKOVNO ZNANJE o negi kože nas je pripeljalo do razvoja visoko funkcionalnih in profesionalnih ličil, ki se z lahkoto nanašajo na kožo in poudarijo njen naravni videz ter podarijo občutek „DRUGE KOŽE“.

Brezkompromisna ličila, ki zagotavljajo kreativno svobodo s čisto konsistenco, se ponašajo z ECOCERT/COSMOS certifikatom, so primerna za vegane in podarjajo izjemne rezultate. Razvita in proizvedena so v lastni tovarni Mádara in pakirana v embalažo, ki se lahko reciklira.

asd
asd
asd
asd
asd

Proizvajalec in odgovorna oseba:

MADARA Cosmetics AS

Zeltiņu iela 131, Mārupe, LV-2167

LATVIJA

 

Vas delo z blagovno znamko MÁDARA zanima? Za več informacij izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo želene informacije o izdelkih ali ponudbo.

Najbolje prodajani proizvodi

prodajni hit
PURIFYING FOAM, 150 ML
MADARA

PURIFYING FOAM, 150 ML

Pena za čiščenje

21,39 €
-25%
prodajni hit
CLEANSING MILK, 200 ML
MADARA

CLEANSING MILK, 200 ML

Mleko za čiščenje

21,39 € 16,04 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 17,11 €
-15%
prodajni hit
MICELLAR WATER, 100 ML
MADARA

MICELLAR WATER, 100 ML

Micelarna vodica

17,20 € 14,62 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 13,76 €
prodajni hit
DEEP MOISTURE CREAM, 50 ML
MADARA

DEEP MOISTURE CREAM, 50 ML

Vlažilna krema

33,99 €
-15%
prodajni hit
DEEP MOISTURE REGENERATING NIGHT CREAM, 50 ML
MADARA

DEEP MOISTURE REGENERATING NIGHT CREAM, 50 ML

Vlažilna nočna krema

36,99 € 31,44 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 36,99 €
-20%
prodajni hit
TIME MIRACLE AGE DEFENCE DAY CREAM, 50 ML
MADARA

TIME MIRACLE AGE DEFENCE DAY CREAM, 50 ML

Dnevna krema za zrelo kožo

51,19 € 40,96 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 40,96 €
prodajni hit
STARTER SET BECOME ORGANIC, 200 ML STARTER SET BECOME ORGANIC, 200 ML
MADARA

STARTER SET BECOME ORGANIC, 200 ML

Osnovni set za nego kože

23,65 €
-5%
prodajni hit
AGE-DEFYING SUNSCREEN SPF 30, 40 ML
MADARA

AGE-DEFYING SUNSCREEN SPF 30, 40 ML

Krema za zaščito pred soncem za obraz ZF 30

31,10 € 29,55 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 24,88 €
MADARA

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi v kozmetiki. Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.