Blagovna znamka Morgan Taylor je del podjetja Hand & Nail Harmony, ki ga je leta 2009 ustanovil Danny Haile. Najnovejši Hailov projekt se imenuje Morgan Taylor, linija klasičnih lakov za nohte. Blagovna znamka predstavlja nov standard v izdelavi lakov za nohte in je res prava »Crème de la crème« na področju barvnih odtenkov. 

Edinstvena paleta barvnih odtenkov Morgan Taylor je bila ustvarjena z namenom, da odstrani vse prepreke na področju barvnega izražanja. V bogati ponudbi so na voljo klasični in avantgardni odtenki,  konzervativne in »odštekane« barve. Navdih zanje so dobili v lesketu biserov, različnih dragih in poldragih kamnov, bleščečega zlata in srebra. Vsi pigmenti so čisti in drobno mleti in nudijo povsem nove bleščice in lesk ter kremne in transparentne teksture kot še nikoli do sedaj. Vse to omogoča dolgo obstojen, gladek in enakomeren nanos laka za čudovite nohte kot v kozmetičnem salonu. 

 

Revolucijo Morgan Taylor lakov lahko opazite v sami sestavi laka, čopiču in oblikovanosti stekleničke, saj je bil vsak košček sestavljanke skrbno izdelan. Nanos Morgan Taylor laka je vedno gladek, enakomeren in dolgo obstojen, z edinstvenim profesionalnim zaključkom, ki ga omogoča patentiran čopič za natančen in enostaven nanos. 

Morgan Taylor poleg široke palete vznemirljivih barvnih odtenkov ponuja tudi:  

  • Različne vrste podlakov in nadlakov (za podaljšano obstojnost laka, hitrejše sušenje, mat zaključek ).

  • Tretmaje React Max za okrepitev nohtov.

  • Izdelke za nego nohtov: Remedy kapljice za obnohtno kožo, Strip Ease odstranjevalec laka za nohte, Accelerate tekočina za hitrejše sušenje laka v obliki kapljic ali pršila.

 

Kot vodilni v tej prečudoviti barvni industriji pa se pri podjetju Hand & Nail Harmony zavedajo pomembnosti sestave proizvodov brez škodljivih primesi, kot so formaldehid, toluen in DBP.

 

Vabimo vas, da izkusite blagovno znamko Morgan Taylor in postanete del našega sveta. Pričakujete lahko le najboljšo izkušnjo od začetka do konca.

 

Vas delo z blagovno znamko  MORGAN TAYLOR zanima? Za več informacij izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo želene informacije o izdelkih ali ponudbo.

KONTAKT

BOMERX d.o.o.

Ažmanova 6

1000 Ljubljana

PE BOMERX d.o.o.

Gasilska cesta 16

1290 Grosuplje

+386 1 78 65 743

+386 1 78 65 744

info@bomerx.si

PIŠITE NAM

© 2018 bomerx

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle