NILO Spa Design je podjetje, specializirano za proizvodnjo opreme wellness centrov, kozmetičnih salonov, hotelov, telovadnic in drugih inštitutov, ki so predani wellnessu ter negam obraza in telesa.

Podjetje je bilo ustanovljeno  leta 1987 in je takoj dobilo mednarodno prepoznavnost kot zanesljiv partner, ki skrbno zadovoljuje potrebe svojih strank v lepotnem sektorju. Njegova prepoznavnost so izjemno fleksibilne in celovite kolekcije, ki vsebujejo vse od individualnih masažnih miz, pedikerskih stolov in manikerskih enot, do popolnoma opremljenih lepotnih kabin.

 

Danes je NILO vodilno podjetje v mednarodnem segmentu, zahvaljujoč široki liniji izdelkov, ki sledijo najnovejšim trendom v lepotni in wellness industriji. Pri kreiranju kolekcij sodeluje z največjimi oblikovalskimi imeni, ki profesionalni lepotni opremi tako dodajo močan stilski pečat.

NILO linije izdelkov vsebujejo masažne mize in stole, enote za manikuro in pedikuro, opremo za shranjevanje potrebnih pripomočkov za udobno delo ter posamezne enote in pripomočke, prilagojene specifičnim potrebam vsake posamezne lokacije in željam lastnikov.

 

NILO kolekcije izdelkov najdemo v več kot 100 državah po vsem svetu, na najbolj ekskluzivnih lokacijah, kot so prestižni hoteli, telovadnice, luksuzni SPA-ji, ladje križarke, zasebne jahte in domači SPA-ji.

 

Vas delo z blagovno znamko NILO zanima? Za več informacij izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo želene informacije o izdelkih ali ponudbo.

KONTAKT

BOMERX d.o.o.

Ažmanova 6

1000 Ljubljana

PE BOMERX d.o.o.

Gasilska cesta 16

1290 Grosuplje

+386 1 78 65 743

+386 1 78 65 744

info@bomerx.si

PIŠITE NAM

© 2018 bomerx

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle