O nas

Bomerx

Vaš Partner v Svetu Profesionalne Kozmetike

Podjetje Bomerx je del mednarodne skupine podjetij specializiranih za upravljanje s kozmetičnimi znamkami priznanih tujih proizvajalcev. V Sloveniji, na Hrvaškem in v Avstriji smo pomagali že mnogim kozmetičnim salonom, wellnessom in hotelom pri enostavnejšem, učinkovitejšem in bolj donosnem poslovanju.

 

Kvaliteta in Izbor

Naše poslanstvo je skrbno izbrati in ponuditi samo najboljše. V našem portfelju najdete vodilne blagovne znamke, kot so Sothys, Babor, Thalgo, Madara, Gelish in mnoge druge, ki so poznane po svoji visoki kvaliteti in učinkovitosti. Z nenehnim spremljanjem globalnih trendov vam prinašamo inovativne izdelke, ki sledijo najnovejšim dosežkom v kozmetični industriji.

 

Strokovnost in Podpora

Zavezani smo ne samo k odličnosti izdelkov, ampak tudi k strokovni podpori naših partnerjev. Ponosni smo na našo ekipo strokovnjakov, ki s svojim znanjem in izkušnjami nudijo izobraževanja, delavnice in tehnično podporo, s čimer zagotavljamo, da naše stranke lahko izkoristijo celoten potencial naših izdelkov.

 

Zanesljivost in Zaupanje

Sodelovanje z nami pomeni gradnjo dolgoročnih odnosov na temeljih zaupanja in zanesljivosti. Z odzivno logistiko in prilagojenimi rešitvami smo tu, da vam olajšamo poslovanje in pomagamo pri rasti vaše dejavnosti.

 

Inovacije in Razvoj

Pri Bomerx-u stremimo k stalnemu izboljševanju. Z investicijami v razvoj in sledenjem inovacijam v industriji nenehno širimo naše znanje in izboljšujemo naše storitve.

Vabljeni, da se pridružite številnim zadovoljnim strankam, ki so izbrali Bomerx d.o.o. kot svojega zaupanja vrednega partnerja v lepotni industriji.

 

Bi radi stopili v stik z nami ali pa izvedeli več o znamkah in našem delovanju?

Kliknite tu!

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.