PERRON RIGOT

VEČ KOT LE VOSKANJE, TO JE LEPOTNA NEGA.

Cirépil by Perron Rigot je vodilna blagovna znamka luksuznih voskov, ki jih uporabljajo številni lepotni strokovnjaki v kozmetičnih salonih po vsem svetu.

Proizvodi Cirépil so proizvedeni v Franciji, kamor segajo začetki na področju voskanja. Delo z voski Cirépil ne pomeni samo zadovoljstvo in zvestobo strank, temveč s svojo kvaliteto privabi tudi nove stranke, ki z nasmehom izstopajo iz množice.

asd
asd
asd

POSEBNOST znamke Cirépil by Perron Rigot:

  • Popolno odstranjevanje dlačic že ob prvem poskusu, zahvaljujoč formulam, ki odlično zaobjamejo dlačice.
  • Za stranke udobnejše, skoraj neboleče voskanje zahvaljujoč posebnemu postopku z voski Cirépil. 
  • Široka paleta različnih tekstur, ki so enostavne za uporabo in se nanašajo v tankih slojih, kar pripomore k temu, da se porabi manjša količina izdelka.
  • Proizvodi pokrivajo vsa področja in vse vrste kože, tudi najbolj občutljive.

Blagovna znamka Cirépil by Perron Rigot nudi v svojem izboru široko paleto voskov, ki se uporabljajo s trakovi ali brez, in izjemno izbiro tekstur, vonjev ter posebnih proizvodov (hipoalergenski, vlažilni, naravni, …), kar je zagotovilo, da se ugodi potrebam in željam tudi najzahtevnejših strank.

 

Proizvodi Cirépil so poznani po svoji izjemni kakovosti. Voski se uporabljajo pri nizkih temperaturah. Primerni so za vse tipe kože in se lahko uporabljajo na vseh področjih telesa in obraza. Formule vsebujejo samo najboljše sestavine, izbrane na podlagi intenzivnih raziskav.

 

Voski se ne lepijo na kožo in odlično zaobjamejo dlačice zahvaljujoč odličnim teksturam. Dlačice so brez bolečine odstranjene iz mešička. Vsi voski Cirépil so skrbno zasnovani tako, da so enostavni za uporabo in da zagotavljajo izjemno učinkovito odstranitev dlačic že ob prvem poskusu.
 

asd
asd
asd

Postopek voskanja s Cirépilom omogoča, da je voskanje lažje in hitrejše. Voskanje postane kot del nege telesa in predstavlja užitek pri delu za kozmetičarke in udobje za stranke. 

 

Voski Cirépil by Perron Rigot se nanašajo v tankih slojih. Samo en nanos zadostuje za 100% učinkovitost

 

Cirépil zagotavlja prihranke pri vseh ponujenih storitvah.

 

Udobje, kvaliteta in dolgotrajni učinki proizvodov Cirépil Vam omogočajo lažje pridobivanje novih strank. Istočasno je skrb, da bi obstoječe stranke pobegnile k sosedu, odveč.

Vas delo z blagovno znamko PERRON RIGOT zanima? Za več informacij izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo želene informacije o izdelkih ali ponudbo.

PERRON RIGOT

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi v kozmetiki. Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.