Francoska blagovna znamka Phyto Paris ponuja širok nabor naravnih izdelkov za nego las in lasišča, od šamponov in tretmajev, ki so primerni za različne tipe lasišča do negovalnih izdelkov za lase. Phyto izdelki prav gotovo zagotavljajo prvo pomoč vsem, ki imajo težave z lasiščem (prhljaj, mastno ali občutljivo lasišče, izpadanje las) in tistim, ki bi radi na naraven način dosegli čudovit videz las.  

Francosko negovalno kozmetiko za lase Phyto Paris je ustvaril slavni frizer Patrick Alès, navdušen nad močjo narave in prepričan, da rastlinski izvlečki pomagajo vrniti naravno lepoto las. Glavno vodilo ustanovitelja Phyto znamke je: “Slabi lasje preprosto ne obstajajo, obstajajo samo lasje, za katere se slabo skrbi.” Tako je ustvaril prve izdelke Phyto, ki so naglo izboljšali stanje poškodovanih las in zagotovili zdrave in čudovite lase. Že več kot 50 let strokovnjaki laboratorijev Phyto ustvarjajo inovativne sestave, ki prinašajo spektakularne rezultate na področju nege las. Dandanes se Phyto ponaša z »aktivnimi teksturami izdelkov«, ki zagotavljajo dolgotrajen učinek. Razkošne vonjave izdelkov pa vsako nego las spremenijo v čisti užitek.

 

Izdelki blagovne znamke Phyto temeljijo na naravnih in rastlinskih izvlečkih (95 - 100%), s čim manjšo uporabo kemičnih sestavin (parabeni, silikoni, …). Trenutno se pri njihovi izdelavi uporablja več kot 500 izvlečkov različnih vrst zelišč, grmov in dreves. Phyto je znan tudi po svoji embalaži (reciklirano steklo ali aluminij), ki omogoča minimalno uporabo konzervansov, ne da bi pri tem ogrozili obstojnost izdelkov. 

Čudoviti lasje so posledica zdravega lasišča, zato je Phyto ustvaril izdelke, ki omogočajo nego las od korenin do njihovih konic in pri tem spoštujejo ekosistem lasišča ter različne tipe las. 


Bogata in raznolika ponudba Phyto izdelkov: 

  • Phyto šamponi se delijo na zdravilne (prhljaj, mastno ali občutljivo lasišče, izpadanje las) in negovalne (poškodovani, suhi ali barvani lasje, lasje brez volumna).

  • Tretmaji proti izpadanju las z znanstveno dokazano učinkovitostjo tako za moške kot za ženske. 

  • Izdelki za razvajanje: negovalne kreme, serumi, olja ali izjemno hranljive maske žametnih tekstur in bogatega vonja.


Phytocolor barve za lase: rastlinski pigmenti omogočajo dolgo obstojno in sijočo naravno barvo las. 

 

Vas delo z blagovno znamko  PHYTO zanima? Za več informacij izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo želene informacije o izdelkih ali ponudbo.

KONTAKT

BOMERX d.o.o.

Ažmanova 6

1000 Ljubljana

PE BOMERX d.o.o.

Gasilska cesta 16

1290 Grosuplje

+386 1 78 65 743

+386 1 78 65 744

info@bomerx.si

PIŠITE NAM

© 2018 bomerx

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle