Pogled v prihodnost
Pogled v prihodnost

O NAS

Podjetje Bomerx je del mednarodne skupine podjetij specializiranih za upravljanje s kozmetičnimi znamkami priznanih tujih proizvajalcev. Bomerx nudi svojim kupcem najboljše rešitve na področju izobraževanja, promocije, upravljanja zalog in svetovanja s področja prodaje kozmetike. V Sloveniji, na Hrvaškem in v Avstriji smo pomagali že mnogim kozmetičnim salonom, wellnessom in hotelom pri enostavnejšem, učinkovitejšem in bolj donosnem poslovanju.

KAKOVOST IN SERVIS

Sodelovanje z Bomerx-om pomeni podporo na vseh ravneh. V hiši imamo več strokovnjakov iz različnih področij s pomočjo katerih vam pomagamo, da bo vaše poslovanje enostavno, učinkovito in predvsem donosno. Naša prodajna podpora je skupek dolgoletnih izkušenj in je na trgu edinstven koncept te vrste.

VIZIJA

Naša vizija je v obdobju treh let postati eden najpomembnejših partnerjev v segmentu wellness hotelov, kozmetičnih salonov, salonov za nohte in premium parfumerij.

PRODAJNA IN TRŽNA PODPORA

Bomerx je več kot le dobavitelj. Vedno razmislimo in pomagamo, da bo vaše poslovanje še donosnejše. Na tehnični ravni pomagamo z usposabljanjem, poleg tega redno organiziramo tudi posebne dogodke in marketinške akcije za pospeševanje nadaljnje prodaje. To počnemo s promocijami v trgovini ali salonu, kot so promocijski dnevi z globinsko analizo kože, akcijskimi izdelki, darili za stranke, spletnim oglaševanjem in oglaševanjem na družbenih omrežjih.

Bomerx team

Z leti se je skupina Bomerx v Sloveniji razširila na več kot 20 navdušenih sodelavcev. Z veseljem vam odgovorimo na vprašanja, vam pomagamo in svetujemo. S klikom na fotografijo lahko do željene osebe preko e-pošte dostopate osebno.

Bomerx team
Nejc Janovljak
Nejc Janovljak

Vodja prodaje

Mina Simčič
Mina Simčič

Asistent direktorja

Eva Knific
Eva Knific

Produktni vodja

Nina Brüfach
Nina Brüfach

Produktni vodja

Tina Šefic
Tina Šefic

Produktni vodja in edukator

Lara Glinšek
Lara Glinšek

Produktni vodja in edukator

Tanja Grošelj
Tanja Grošelj

Digitalni marketing

Urša  Oberstar
Urša Oberstar

Digitalni marketing in skrbnica spletne trgovine

Asja Putrle
Asja Putrle

Glavni vodja izobraževanj

Sara Ličen
Sara Ličen

Svetovalka za kozmetiko Babor, Decleor, Priori, Gelish, Depileve, Perron Rigot, Zoya

Aleksandra  Drljača
Aleksandra Drljača

Svetovalka za kozmetiko Sothys, Priori, Gelish, Depileve, Perron Rigot

Andrej Božič
Andrej Božič

Skladiščnik

Marko Šuštar
Marko Šuštar

Skladiščnik

Uroš Miklič
Uroš Miklič

Skladiščnik

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb