Priori nega kože je prilagodljiva nega kože, namenjena vsem starostnim skupinam, tipom in stanjem kož. Napredni koncept združuje bio-tehnologijo, ki se odzove glede na kemijo kože, okolje, prehrano in genetiko. 

 

Naša visoko usposobljena strokovnjakinja vam bo pomagala razumeti biologijo kože in spremembe, ki nanjo vplivajo. Pojasnila vam bo multifunkcionalno delovanje izbranih sestavin, ki hkrati luščijo in vlažijo kožo (npr. mlečna kislina) in zakaj Priori znamka omogoča izbiro manjšega števila izdelkov za največji učinek. 

 

Poseben poudarek pri teoretičnem delu izobraževanja je namenjen razumevanju kislin in Priori kompleksov sestavin, ki so ključni za razumevanje delovanja Priori izdelkov.
Z razumevanjem vsega tega boste pripravljeni na prikaz tehničnih postopkov. Priori pozna 4 različne nege, ki se med seboj nadgrajujejo. S pomočje naše strokovnjakinje boste izpopolnili nanos kislinskih pilingov, se naučili, kako prepoznati prave potrebe kože in kako uspešno med seboj kombinirati Priori izdelke za najboljše in vidne rezultate.

 

Ker se zavedamo pomembnosti vašega časa ter resnosti pravilnega izvajanja neg in nanosa izdelkov, so Priori izobraževanja individualna, izvedemo jih v vašem salonu, po predhodnem dogovoru. Po končanem izobraževanju prejmete pisno gradivo z opisanimi ključnimi sestavinami in postopki neg, izobraževanje po potrebi tudi ponovimo, naša strokovnjakinja pa vam nudi stalno podporo in vam je vedno na voljo, da odgovori na vsa dodatna vprašanja.

KONTAKT

BOMERX d.o.o.

Ažmanova 6

1000 Ljubljana

PE BOMERX d.o.o.

Gasilska cesta 16

1290 Grosuplje

+386 1 78 65 743

+386 1 78 65 744

info@bomerx.si

PIŠITE NAM

© 2018 bomerx

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle