Dragi kupci, zaradi povečanega števila naročil med Black Friday akcijo se v skladišču odvija prava gneča. Pričakujte manjše zamude pri dostavah, vendar smo v skrbni ekipi vse moči usmerili v to, da bomo vaša naročila poslali čim hitreje. Hvala za razumevanje in potrpežljivost! vaš Bomerx

PRIORI

MI PREPOZNAMO VAŠO INDIVIDUALNOST

Vsi se med seboj razlikujemo – tudi naša koža na celični ravni. Zato je nova generacija PRIORI izdelkov skrbno formulirana in uporablja najnovejšo tehnologijo, ki prepozna vašo individualnost. PRIORI izdelki zagotavljajo vaši koži točno tisto, kar potrebuje – natanko takrat, ko to potrebuje.

asd
asd
asd
asd

PRIORI uporablja sestavine, ki posnemajo ključne komponente vaše kože, s tem pa koži omogočajo njeno popolno delovanje. Uporabljene so aktivne kozmecevtske sestavine, ki kožo pomagajo popraviti, obnoviti, normalizirati in izboljšati njeno stanje. AHA in BHA kisline so pametno vpete v zmagovalne komplekse sestavin, s katerimi dosežemo večkratne in boljše rezultate pri negi kože.

DEŠIFRIRALI SMO KOŽO

Zaradi izjemnega napredka v biotehnologiji PRIORI izdelki vsebujejo večplastne, multifunkcionalne sestavine, ki zagotavljajo popolno ravnovesje med osnovnimi kožnimi hranili in naprednimi aktivnimi sestavinami.

 

Aktivne sestavine pomagajo doseči vidne rezultate pri negi kože, proizvodi so namenjeni tako moškim kot ženskam, ter vsem starostnim skupinam.

 

PRIORI znamka, usmerjena v rezultate, vam omogoča izbiro manjšega števila kozmetičnih izdelkov z največjim učinkom – pustite, da kozmetični izdelki opravijo svoje delo.

asd
asd
asd
asd
asd

PRIORI strokovnjak sledi 3 ključnim korakom. Pri izbiri nege v salonu najprej določi čas, ki ga ima stranka na voljo. Po temeljiti analizi vaše kože bo nato zasnoval posebno nego obraza, prilagojeno vašim potrebam in željam. Vse, kar morate storiti je, da si vzamete čas zase.

REZULTATI, KI JIH LAHKO VIDITE IN OBČUTITE

PRIORI nege obraza so prilagojene vsem težavam, stanjem in potrebam kože. Ne glede na to, ali imate le 15 minut časa med odmorom za kosilo in želite hiter rezultat ali pa se želite prepustiti ultimativnemu razvajanju v 60-minutnem tremaju … koža bo svetlejša, bolj polna, obnovljena in navlažena. 

 

Distributer in odgovorna oseba:

PRIORI SKINCARE GmbH & Co. KG 81925 München, DE

Vas delo z blagovno znamko PRIORI zanima? Za več informacij izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo želene informacije o izdelkih ali ponudbo.

Najbolje prodajani proizvodi

-60%
prodajni hit
Q+SOD fx240 - MOISTURIZING CREME, 50 ML
PRIORI

Q+SOD fx240 - MOISTURIZING CREME, 50 ML

Bogata vlažilna krema z AHA kislinami in antioksidanti

130,53 € 52,21 €
Najnižja cena v zadnjih 30 dneh: 104,42 €
PRIORI