VSTOPITE V SVET
KOZMETIKE SOTHYS

SOTHYS je francosko družinsko podjetje z dolgoletno tradicijo, saj jih že več kot 70 let vodi ista strast, strokovnost in zavezanost raziskavam in inovacijam. Bili so prvi, ki so svetu predstavili koncentrirani serum v ampulah leta 1946.

 

Gre za izjemno in prestižno kozmetično znamko, ki želi prebudi vsa naša čutila, in je na voljo ekskluzivno v lepotnih centrih in spa-jih po celem svetu. 

 

SOTHYS je vedno vlagal v razvoj edinstvenih lepotnih neg, ki združujejo čutnost, učinkovitost in osebni pristop. Vsaka SOTHYS nega je edinstvena izkušnja, ki nahrani tako telo kot tudi dušo. 

Narava je bila za SOTHYS vedno vir inspiracije. V osrčju francoske regije Correze se nahaja organski botanični vrt Les Jardins Sothys™, ki predstavlja naravni laboratorij, namenjen raziskovanju rastlinskega sveta in njegovih prestižnih aktivnih sestavin.

 

Z obsežno ponudbo izdelkov za nego doma, v kombinaciji s profesionalnimi intenzivnimi negami, lahko ponudijo rešitev za vsak tip kože.

 

Sothys ima v svoji ponudbi različne linije, med katerimi se zagotovo najde rešitev za vsak tip kože:

  • Več LINIJ ZA OBRAZ kot ciljano rešitev za vse probleme s kožo

  • LINIJO COSMECEUTIQUE, ki predstavlja alternativo dermo-estetskim tehnikam in aparatom

  • PRESTIŽNO LINIJO Secrets de SOTHYS™, ki združuje izjemne formule in znanstvene raziskave

  • LINIJO ZA TELO, ki razvaja z izjemnimi vonji, nudi sprostitev ali pomaga na poti do lepo oblikovanega telesa

  • LINIJO ZA ZAŠČITO KOŽE PRED SONCEM, ki hkrati poskrbi tudi za ohranjanje mladostnega videza

  • MAKE-UP LINIJO

  • LINIJO ZA MOŠKE

 

Vi ste edinstveni. In prav takšna je tudi vaša koža. Zato, da bi tudi v prihodnje ostala v najboljši formi, potrebuje redno in njej prilagojeno nego.

 

Ne zamudite prijetne izkušnje, ki vam jo ponuja SOTHYS s svojimi intenzivnimi negami, ki so prilagojene različnim tipom kože. Z ekskluzivnimi formulami in dovršenimi postopki, ki jih ročno izvajajo lepotni strokovnjaki, so rezultati vidni takoj.

 

SOTHYS je razvil edinstveno masažno tehniko Digi-Esthétique®, ki se izvaja 100% samo ročno  in običajno nego v salonu spremeni v nepozabno izkušnjo in čutno razvajanje.

Nege SOTHYS temeljijo na strokovni diagnozi, ki jo pred nego izvede lepotni strokovnjak, na podlagi katere vam ponudi celovit in tipu kože prilagojen program.

Intenzivne nege.
Vsaka izmed edinstvenih neg vas sprosti in popelje na čutno izkušnjo z nežnimi vonji, ki zagotovijo popoln pobeg v svet dobrega počutja.

Posebne nege.

Pri Sothysu so ustvarili poseben koncept neg, ki v sozvočju z letnimi časi dajejo koži sijaj, boljši tonus, poskrbijo za dobro počutje ter jo nahranijo. Tako sta vsako leto na voljo dve omejeni izdaji sezonskih neg: pomlad/poletje in jesen/zima. 

 

Vas delo z blagovno znamko SOTHYS zanima? Za več informacij izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo želene informacije o izdelkih ali ponudbo.

KONTAKT

BOMERX d.o.o.

Ažmanova 6

1000 Ljubljana

PE BOMERX d.o.o.

Gasilska cesta 16

1290 Grosuplje

+386 1 78 65 743

+386 1 78 65 744

info@bomerx.si

PIŠITE NAM

© 2018 bomerx

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle