Izobraževalni tečaji Sothys vam bodo omogočili vpogled v filozofijo blagovne znamke, različnih linij proizvodov, intenzivnih neg in novosti. Omogočamo vam teoretična in praktična izobraževanja, kot tudi ponovitvene tečaje.

Med izobraževanjem vam bo naša lepotna strokovnjakinja opisala mit oz. legendo o samem nastanku imena Sothys, predstavila zgodovino te blagovne znamke, ki je že od samega začetka v družinski lasti, na kratko opisala vse linije proizvodov za nego kože doma (obraz in telo) ter predstavila širok nabor neg v salonu. Po želji vam predstavi tudi Sothysovo make-up linijo, proizvode za nego moške kože in linijo za zaščito pred soncem. 

Nege Sothys temeljijo na strokovni diagnozi, ki jo pred nego izvede lepotni strokovnjak, na podlagi katere ponudi celovit in tipu kože prilagojen program. Sothys je razvil tudi posebno masažno tehniko poimenovano Digi-Esthétique®, ki s pomočjo lepotnih strokovnjakov vsako nego v salonu spremeni v nepozabno čutno izkušnjo.

Da pa bodo vaše stranke učinke neg v salonu lahko uspešno nadaljevale tudi z uporabo negovalnih proizvodov doma, vam bomo predstavili prednosti in specifičnosti vsake izmed linij. 

Po samem izobraževanju vam nudimo tudi dodatno podporo v obliki priročnikov z opisanimi postopki neg, video posnetkov in stalno podporo s strani naše strokovnjakinje. 
 

KONTAKT

BOMERX d.o.o.

Ažmanova 6

1000 Ljubljana

PE BOMERX d.o.o.

Gasilska cesta 16

1290 Grosuplje

+386 1 78 65 743

+386 1 78 65 744

info@bomerx.si

PIŠITE NAM

© 2018 bomerx

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle