Francoska kozmetična znamka THALGO je s svojo 54 letno tradicijo pionir na področju »morske kozmetike« zasnovane izključno na aktivnih sestavinah, ki izvirajo iz morskih globin.

 

Na profesionalnem področju, nadgrajuje izjemne potenciale iz morja in razvija profesionalne tretmaje, proizvode in dodatke k prehrani, ki so izključno posvečeni osebni lepoti in dobremu počutju. 

 

Delo Thalgojevih raziskovalcev temelji na prepričanju, da lahko morska hranila aktivirajo metabolizem kože in da morska celična prehrana zagotavlja izjemno obnovitveno delovanje.

Prvič v morski kozmetiki so Thalgojevi strokovnjaki odkrili izjemne lastnosti morskih hranil na osnovi ključnih beljakovin  za mladosten videz kože – morski koncentrat Prodige des Oceans s 64 morskimi hranili.

 

Thalgo danes nudi tretmaje in proizvode za nego obraza in telesa, ki so izrazito učinkoviti, popolnoma varni in zelo nežni za kožo in v katerih so čiste in naravne aktivne sestavine morskega in rastlinskega izvora, namenjene vsem tipom kože. 

 

Pohvale lepotnih strokovnjakov in ženskih predstavnic, ki uporabljajo proizvode Thalgo, govorijo o izjemni učinkovitosti morskih proizvodov za lepoto vaše kože. Za vsako kožo je bila razvita posebna linija, ki daje vidne in navdušujoče rezultate. 

Thalgojevi proizvodi vsebujejo ekskluzivno sestavino Seve Bleue. To izjemno učinkovino črpajo 22 m pod morsko gladino in daje koži popolno navlaženost in ugodje ter nudi remineralizacijo epidermalnih celic.

 

Različne linije proizvodov tako omogočajo izbiro proizvoda, ki najbolj ustreza vašemu tipu kože, seveda po posvetu s kozmetičnim osebjem. Le tako lahko pričakujete izjemne in jasno vidne rezultate na vaši koži. 

 

Tretmaji z bogastvom morskih sestavin zdravijo, obnavljajo in uravnovesijo delovanje vašega telesa ter mu zagotovijo zdravje in dobro počutje.

 

Thalgo nudi tretmaje za obraz za vse vrste težav s kožo. Vsi tretmaji se začnejo z masažo Discovery of the Sea (masaža dobrodošlice), s katero se sprostite in potonete v prijetno morsko atmosfero. Za dosego najboljših rezultatov priporočamo nego s 6 tretmaji za obraz v kombinaciji s proizvodi za domačo nego, ki ohranjajo njihovo učinkovitost.

 

Thalgojevi edinstveni tretmaji za telo so namenjeni oblikovanju, sproščanju in učvrstitvi telesa.

 

Za maksimalne rezultate priporočamo nego z 6 do 12 tretmaji. Vsi tretmaji se začnejo z masažo dobrodošlice Discovery of the sea, ki sprosti telo in zmanjšuje njegovo napetost.

Thalgo je specialist za terapije z morskimi sestavinami, zato zna izkoristiti vse, kar ima morje ponuditi: oligoelemente, beljakovine, aminokisline in vitamine. Skozi penetracijo teh sestavin vaša koža dobi ključne sestavine za sintezo kolagena in elastinskih vlaken.

 

Po Thalgojevi negi se občuti razlika v čistosti in občutku na koži, postane svetla, mehka in globoko navlažena. Stranke lahko opazijo zmanjšanje vidnih gub in bolj čvrsto strukturo kože.

 

Tudi sami lahko preizkusite koristi Thalgojevih neg v različnih kozmetičnih salonih po Sloveniji, kjer vam bodo z veseljem svetovali tudi o nadaljnji negi vaše kože.

 

Vas delo z blagovno znamko THALGO zanima? Za več informacij izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo želene informacije o izdelkih ali ponudbo.

KONTAKT

BOMERX d.o.o.

Ažmanova 6

1000 Ljubljana

PE BOMERX d.o.o.

Gasilska cesta 16

1290 Grosuplje

+386 1 78 65 743

+386 1 78 65 744

info@bomerx.si

PIŠITE NAM

© 2018 bomerx

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle