Drage stranke, obveščamo vas, da bomo do nedelje, 5. maja 2024, odsotni zaradi prazničnih dni. Vsa vaša naročila, oddana do torka, 30. aprila 2024 do 13:00 ure, bomo predali pošti še isti dan. Naročila, ki bodo oddana kasneje, bomo predali pošti v ponedeljek, 6. maja 2024. Vabimo vas, da ne zamudite priložnosti in pravočasno oddate vaše naročilo. Hvala za razumevanje. :) vaš Bomerx 

Hygge: udoben skandinavski način nege kože pozimi

Hygge: udoben skandinavski način nege kože pozimi

Morda najbolj poznan skandinavski koncept je hygge (danska beseda), ki pomeni ustvarjanje prijetnega vzdušja in uživanje v majhnih stvareh v življenju. Topel sij sveče v zimski noči je zelo hygge. Udobno je tudi preživljanje časa s skodelico zeliščnega čaja in dobro knjigo pred gorečim ognjem in kaminom. Skrb za vlaženje, hidracijo, gladkost in pomiritev zimske kože je prav tako zelo hygge.

Predvsem naj bodo izdelki za nego kože preprosti in celoviti. Za svojo kožo (in naravo) izberite organsko nego kože.

Pozimi vaša koža potrebuje dodatno nego in globinsko vlaženje, zlasti v suhem in hladnem podnebju.

O hygge razmišljajte kot o sinergiji, ki omogoča prijetno udobje kože. Zasnovana je tako preprosto, da si lahko privoščite majhne trenutke za lastno nego tudi, če imate na voljo le nekaj minut. Severna zelišča in rastline, ki izvirajo iz Latvije, v naši skandinavski liniji organske nege kože zagotavljajo lepotni ritual, ki spodbuja miren in zadovoljen občutek. Preprosto zimsko rutino nege kože lahko naredite v treh preprostih korakih:


1. Očistite in negujte kožo

Hygge temelji na negi. Kaj to pomeni za vašo kožo? Za začetek izberite nežna čistila, ki ne odvzamejo vlage, temveč jo zadržijo. Preizkusite čistilno peno MÁDARA. Bogata in mehka struktura z izvlečkom severnega rmana kožo nežno očisti. Pena MÁDARA Purifying Foam ne le odstranjuje ličila, temveč tudi uravnava mastna območja in pomirja suhe predele. Na koncu koža ostane osvežena in mehka. To je osnova vaše higienske rutine za nego kože.

"Ne pozabite, da si med nego kože vzemite čas za uživanje."

2. Zagotovite globinsko vlaženje

Naša MÁDARA globinsko vlažilna krema - odganja severne vetrove in pomaga vaši koži v hladnem in suhem podnebju. Ta globinsko vlažilna krema brez olja, prepojena z izvlečki severnega plantaina in rakitovca, takoj poveča raven vlage v koži in poživi polt.

MÁDARA Deep Moisture Face Cream pomaga vzdrževati optimalno raven vlage, hkrati pa takoj pomiri izsušeno kožo in poživi polt. Zagotovite svoji koži globinsko in uravnoteženo vlaženje z drugimi preizkušenimi dnevnimi izdelki iz linije MÁDARA Deep Moisture.

3. Kožo oskrbite z vitamini

Vitaminsko olje MÁDARA Deep Moisture gre z roko v roki s kremo MÁDARA Deep Moisture Cream, ki zagotavlja dodatno zaščito v tej sezoni. Kaj je bolj hygge kot mešanica olj iz semen večerne vrtnice, borage in maline? To večnamensko olje z vitaminskimi izvlečki rakitovca in šipka zagotavlja super odmerek aktivnih sestavin, ki kožo poživijo.

Ta globinsko vlažilna sestava, bogata z maščobnimi kislinami omega 3-6, izboljša vlaženje in okrepi kožno pregrado ter odpravlja suhost, otopelost in znake utrujenosti. Lahkotno, takoj vpijoče se olje poživi in zmehča kožo, ki postane bolj gladka in sijoča.


Hidrirana in negovana zimska koža ima pomembno vlogo v celoviti, a preprosti rutini nege kože. Zdaj je čas, da uživate v sezoni s skodelico toplega zeliščnega čaja in srečno, pomirjeno kožo.

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.