partner-za-salon/Bomerx-Babor-34

Iščete zanesljivega partnerja za vaš salon?

Podjetje Bomerx je del mednarodne skupine podjetij specializiranih za upravljanje s kozmetičnimi znamkami priznanih tujih proizvajalcev. Bomerx nudi svojim kupcem najboljše rešitve na področju izobraževanja, promocije, upravljanja zalog in svetovanja s področja prodaje kozmetike. V Sloveniji, na Hrvaškem in v Avstriji smo pomagali že mnogim kozmetičnim salonom, wellnessom in hotelom pri enostavnejšem, učinkovitejšem in bolj donosnem poslovanju.

Sodelujemo s partnerji kot so:

muller
douglas
nama
maxi
kempinski
sava
rimske terme
terme krka

Zakaj lahko izboljšamo vaše poslovanje?

Našim strankam pomagamo na različne načine in nudimo vrsto različnih ponudb in pogojev.

zakaj-lahko-izboljsamo-vase-poslovanje/image__25_-removebg-preview.png
VODILNI V INDUSTRIJI PROFESIONALNE KOZMETIKE

Bomerx, vodilno podjetje na področju distribucije kozmetičnih izdelkov v Sloveniji, vašemu salonu omogoča dostop do najnovejših in najkakovostnejših profesionalnih kozmetičnih blagovnih znamk. Z nami boste vedno korak pred konkurenco.

zakaj-lahko-izboljsamo-vase-poslovanje/Posnetek-zaslona-2024-01-19-105153.png
CELOSTNA PODPORA IN RAZVOJ VAŠEGA SALONA

Sodelovanje z Bomerx ni le poslovanje, temveč partnerstvo. Zagotavljamo prilagodljive pogoje, redna izobraževanja za vaše strokovnjake, ter neprestano podporo pri marketinških in prodajnih strategijah. Skupaj gradimo in razvijamo vaš salon.​

zakaj-lahko-izboljsamo-vase-poslovanje/Posnetek-zaslona-2024-01-19-105205.png
DOGODKI, MREŽENJE, DRUŽENJE IN NOVA DOŽIVETJA

Bomerx ne le distribuira izdelke, ampak ustvarja skupnost. Redno organiziramo dogodke, kjer se srečujete z vrhunskimi strokovnjaki, izmenjujete izkušnje z drugimi saloni in odkrivate najnovejše trende. Postanite del naše skupnosti in povečajte svojo prepoznavnost v industriji.

Več kot 20 let

Bogatih izkušenj

Imamo "know-how", ki ga potrebujete

Blagovne znamke, ki jih zastopamo

Pohvale naših strank

quotation marks Maja Muren Malnarič, MM Lepotni studio

Z Bomerx-om sodelujem že šesto leto.  Za njih sem se odločila zato, ker imajo pestro izbiro kozmetičnih  znamk, odlično ažurnost dostavljenih paketov, veliko zalogo produktov, odlično ekipo, katera vedno priskoči na pomoč, predvsem pa imaš občutek, da jim je mar, kako uspešen si in ti pomagajo biti še boljši. 

quotation marks Maja Vuk, Kozmetični salon M beauty

Odločitev za sodelovanje s podjetjem Bomerx je bila zelo lahka, saj ponujajo točno to, kar želim tudi sama ponuditi svojim strankam. V prvi vrsti so to vrhunski  in kvalitetni izdelki, znanje, ki ga pridobim na odlično pripravljenih strokovnih izobraževanjih in so ključ uspešnosti pri mojem delu, njihova podpora na vseh področjih reši marsikatero vprašanje ter seveda njihova prijaznost.

quotation marks Katja Roj Stojanović, Lepotni center Harmonija

Sodelovanje z Bomerx-om nam kot kozmetičnemu salonu pomeni strokovno podporo v teoriji in praksi glede izbrane kozmetike.  Osebje je strokovno in zelo ažurno. Podpora nam kot odjemalcem je maksimalna, glede informacij, glede gradiva in vzorcev.  Sodelovali smo že z mnogimi dobavitelji ampak Bomerx pri tem izstopa.

Začnimo skupno pot!

01 Kontaktirate nas

Svojo pot boste začeli tako, da boste izpolnili preprost kontaktni obrazec na tej spletni strani. Obrazec vam bo omogočil, da nam posredujete osnovne informacije o svojem salonu in specifičnih potrebah. Zavezani smo k hitremu odzivu, zato boste kmalu prejeli potrditveno sporočilo.

02 Osebni posvet z našim strokovnjakom

Po prejemu kontaktnega obrazca se bomo nemudoma z vami povezali in uredili osebni posvet. Naša izkušena ekipa strokovnjakov bo posvetila pozornost vašim individualnim potrebam, ter vam predstavila našo ponudbo izdelkov in vam prilagojene pogoje sodelovanja. Skupaj bomo razvili strategijo, ki najbolje ustreza specifičnostim vašega salona.

03 Pogodba & Sodelovanje

Po uspešnem posvetu boste prejeli prilagojeno ponudbo in pogodbo, ki vključuje vse dogovorjene pogoje. Ko boste podpisali pogodbo, boste postali del Bomerx-ove skupnosti. Vedno vam bomo ponujali stalno podporo, izobraževanja in dostop do najnovejših kozmetičnih inovacij. Zavezani smo k viziji, da postanemo vaš najboljši partner in da skupaj krojimo zgodbo o uspehu. Kontaktirajte nas!

"When "I" is replaced with "we" even illness becomes wellness"

Naši dogodki

ikone/222.svg
PESTRA IZBIRA VRHUNSKIH BLAGOVNIH ZNAMK
ikone/tray-svgrepo-com.svg
STROKOVNA PODPORA IN IZOBRAŽEVANJA
ikone/arrows-svgrepo-com.svg
PRILAGODLJIVI POGOJI ZA SALONE
ikone/light-bulb-svgrepo-com.svg
INOVACIJE IN DOGODKI ZA USPEH VAŠEGA SALONA

Kaj pravijo naše stranke?

Si želite...

check
Zanesljivega partnerja z 20 letno tradicijo
check
Močno marketinško podporo
check
Večjo prepoznavnost
check
Strokovnih izobraževanj na najvišjem nivoju
check
Prilagodljive pogoje
check
Poslovno in osebno rast

Stopite v stik!

map marker Gasilska cesta 16, 1290 Grosuplje

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.