Nepooblaščena prodajna mesta

Prepričajte se o originalnosti in verodostojnosti kozmetičnih izdelkov v spletni trgovini bomerx.si

Če kozmetiko nakupujete v spletni trgovini www.bomerx.si ali pri naših pooblaščenih kozmetičnih salonih ali wellnessih, ste lahko prepričani, da ste kupili originalen in verodostojen izdelek, saj smo uradni zastopnik in distributer za vse izdelke, katere vidite v naši spletni trgovini. 

Z nakupovanjem na nepooblaščenih prodajnih mestih tvegate nakup neoriginalnih izdelkov, kozmetike s pretečenim rokom trajanja, ki je nepravilno shranjena ali pokvarjena, ter namesto originalnih proizvodov prejmete tester izdelka. Neoriginalni kozmetični izdelki se na prvi pogled običajno ne razlikujejo od originalnih izdelkov. Razlikujejo se po sestavinah, za katere ni mogoče jamčiti, da so varna. Njihova uporaba lahko predstavlja tveganje za vaše zdravje. Visoki standardi kakovosti in varnosti uporabe kozmetike iz naše spletne trgovine zagotavljao visokokakovostno skrb za zdravje in lepoto vaše kože.

Ker želimo, da je vaša izkušnja s kozmetiko iz našega asortimaja na spletni strani Bomerx.si vedno varna in verodostojna, vas vabimo, da kozmetične izdelke kupujete le na pooblaščenih prodajnih mestih.

Pooblaščena in varna prodajna mesta kozmetike iz asortimaja Bomerx, kjer se prodajajo originalni izdelki, so v Sloveniji v kozmetičnih salonih, hotelih z wellness centri, spa in medicinskih centrih, Müller in Douglas parfumerijah, prodajalnah Maxi in Nama ter v spletni trgovini  www.bomerx.si.

Spodaj je seznam internetnih strani v slovenskem jeziku, za katere vemo, da so nepooblaščeni prodajalci proizvodov iz našega asortimaja v Sloveniji. Za nakupe na teh spletnih straneh ne moremo jamčiti izvora, originalnosti ali ustreznosti izdelkov.

Za vsa vprašanja glede pooblaščenih prodajnih mest nas lahko kontaktirate vsak delovnik med 8. in 15. uro na telefonsko številko 01 786 57 43 ali pa nam pišite na info@bomerx.si.

 

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.