Drage stranke, obveščamo vas, da bomo do nedelje, 5. maja 2024, odsotni zaradi prazničnih dni. Vsa vaša naročila, oddana do torka, 30. aprila 2024 do 13:00 ure, bomo predali pošti še isti dan. Naročila, ki bodo oddana kasneje, bomo predali pošti v ponedeljek, 6. maja 2024. Vabimo vas, da ne zamudite priložnosti in pravočasno oddate vaše naročilo. Hvala za razumevanje. :) vaš Bomerx 

Popolni vodnik za regeneracijo kože po poletju!

Popolni vodnik za regeneracijo kože po poletju!

Čeprav je poletje za nami, bodo učinki soli v morju, klora v bazenu, vročine in sonca morda ostali, zaradi česar je videti suha in pusta koža. Po mnenju dermatologov so hiperpigmentacije in akne najpogostejše težave žensk ob koncu poletja. Toda zdaj, ko bo prišla jesen, je to odlična priložnost, da pomladite svojo kožo in ji nudite zagon, ki ga potrebuje za novo sezono. Upoštevajte naše nasvete in pozdravite jesen s čudovito, sijočo kožo brez kožnih nečistoč in madežev.

Ali želite izvedeti, kako?

VLAŽENJE

Napolnite raven vlage v koži in odpravite škodo zaradi dehidracije, ki jo povzročajo sonce, sol, veter in plavanje. Jesen je odličen čas za okrevanje in vlaženje vaše kože. Od mask in serumov do olj in balzamov, ne glede na vaše želje, na voljo so številni izdelki za intenzivno vlaženje in regeneracijo kože po poletju.

Začnite svojo pot do popolne kože z nežno čistilno rutino, ki je prilagojena tipu in stanju kože. Če želite čim bolj zmanjšati poškodbe na koži, ki so nastale zaradi UV sevanja, predlagamo, da poskusite z vitaminom C, ki vam ne nudi le odlične antioksidativne zaščite, ampak tudi izboljša čvrstost kože. Vsakodnevna uporaba bogate vlažilne kreme bo obnovila kožo in jo zaščitila pred prihajajočim mrazom.

Pred nanosom dnevne ali nočne kreme uporabite vlažilni serum in 2-3 krat na teden nanesite vlažilno masko, da bo vaša koža prožna, nahranjena in navlažena, z manj vidnimi drobnimi linijami in gubami. Med vlažilnimi in regeneracijskimi maskami smo izbrali naslednje:

BABOR SKINOVAGE VITALIZING MASK, 50 ML

BABOR DR BABOR REPAIR ULTIMATE REPAIR MASK, 50 ML

COMFORT ZONE RENIGHT MASK, 60ML

COMFORT ZONE HYDRAMEMORY MASK, 60ML

Profesionalni nasvet: Idealni za dehidrirano ali poškodovano kožo so serumi, ki zagotavljajo močnejši odmerek vlaženja, ker so lažji in vsebujejo višjo koncentracijo aktivnih sestavin. Kombinirajte svoj serum z vlažilnim oljem. Oljni serum nanesite, ko se vaš serum na vodni osnovi popolnoma vpije.

COMFORT ZONE SKIN REGIMEN 1.85 HA BOOSTER, 25 ML

COMFORT ZONE SKIN REGIMEN 15.0 VIT C BOOSTER, 25 ML

COMFORT ZONE SKIN REGIMEN 10.0 TULSI BOOSTER, 25 ML

MADARA DEEP MOISTURE VITAMIN OIL, 50 ML

ELEMIS PRO-COLLAGEN MARINE OIL, 15 ML

ELEMIS PRO-COLLAGEN SUPER SERUM ELIXIR, 15 ML

PILING

Redni piling je eden najboljših načinov za ohranjanje čiste, zdrave in mladostne kože. Zato je redna uporaba pilinga izjemno pomembna, saj piling odstrani odmrle celice in izboljša regeneracijo kože po poletju.

Z mehanskim pilingom odmrle kožne celice fizično odstranimo z abrazivnimi drobnimi delci, ki so lahko drobni delci kamnin, zmlete peške marelice ali pa jojoba vosek v granulah. Pri encimskemu pilingu bodo odmrle celice raztopili proteolitični encimi ananasa (betain), papaje (papain) in buče. Po drugi strani pa kemični piling odstrani odmrle celice s pomočjo alfa-hidroksi kislin (AHA),  beta-hidroksi kislin in poli-hidrokis kislin (PHA) ter zrahlja lepilu podobno snov, ki drži celice skupaj, in jim omogoči, da se le-te lažje odluščijo. Piling vam bo pomagal očistiti pore, preprečevati nastanek nečistoč, izboljšati stanje hiperpigmentacij in drobnih linij in gub. Naši najljubši pilingi so:

BABOR DR BABOR REFINE ENZYME PEEL BALM, 75 ML

COMFORT ZONE SKIN REGIMEN ENZYMATIC POWDER, 55 G

COMFORT ZONE ESSENTIAL PEELING, 60 ML

BABOR CLEANSING GENTLE PEELING, 50 ML

COMFORT ZONE ESSENTIAL SCRUB, 60 ML

BABOR DR BABOR REFINE AHA 10+10 PEELING GEL, 50 ML

COMFORT ZONE SUBLIME SKIN PEEL PADS (28 KOM) – 2021

BABOR DR BABOR REFINE PEELING PADS, 30 PC

Profesionalni nasvet: Ne pozabite na piling telesa enkrat na teden. Piling po vaši izbiri z majhnimi krožnimi gibi vtrite po koži. Dalj časa posvetite predelom, kot so kolena in komolci, ki bolj nagnjeni k nastanku suhe kože.

COMFORT ZONE BODY STRATEGIST PEEL SCRUB, 200 ML

PRIORI LCA fx160 - 2XFOLIANT PEEL&SCRUB, 120 ML

ELEMIS FRANGIPANI MONOI SALT GLOW BODY SCRUB, 490 G

BABOR SPA SHAPING PEELING CREAM, 200 ML

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.