SERUM S HIALURONSKO KISLINO, KI GA MORATE POZNATI

SERUM S HIALURONSKO KISLINO, KI GA MORATE POZNATI

Hialuronska kislina je postala sinonim za napeto in sijočo kožo. Je vlažilni junak, ki ga obožujejo dermatologi, in zelo priljubljena sestavina v kozmetičnih izdelkih za nego kože. Toda kje jo lahko najdeš?

Kaj je hialuronska kislina?

Dobra novica je, da ima tvoja koža lasten vir hialuronske kisline, saj je naravno prisotna v plasti epidermisa že od rojstva. To je eden od razlogov, zakaj imajo dojenčki tako lepo mehko in napeto kožo. Njena edinstvena struktura, podobna gobi, pomeni, da lahko zadrži molekule vode in jo vpije do 1000-krat več, kot je njena teža, zato ohranja vlažnost kože ter pomaga ohranjati njen tonus ter elastičnost.

Slaba novica pa je ta, da se s staranjem njena količina v našem telesu naravno zmanjšuje, poleg tega pa moramo zaradi okoljskih dejavnikov, kot je izpostavljenost UV-žarkom, zaloge vlage dopolnjevati, npr. s kozmetičnimi izdelki, ki vsebujejo vlažilne sestavine.

Predstavljamo Decléor Antidote Serum s hialuronsko kislino...

Serumi so pomemben del v naši rutini nege kože in nič drugače ni s tem vrhunskim serumom francoske znamke Decléor. Primeren je za vse tipe kože, tudi za mastno in občutljivo kožo, njegova lahka formula 97 % naravnega izvora pa kožo navlaži in nahrani. Ko ga uporabljate kot del jutranje rutine za nego kože, pomaga okrepiti zaščitno bariero kože ter jo ščiti pred onesnaženjem in drugimi vsakodnevnimi vplivi.

Klinični testi so pokazali, da je na koži po uporabi seruma Antidote do 35 % manj delcev onesnaženja, 16 % manjša izguba vode in bistveno boljši sijaj kože.

Serum, obogaten s hialuronsko kislino, bo vašo kožo navlažil, naredil prožno in zdravo. Nanesite ga (v nežnih potezah) na očiščeno čelo, ličnice in vrat.

Serum DECLÉOR ANTIDOTE HYALURONIC ACID SERUM, 30 ML najdete tukaj.

 

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi v kozmetiki. Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.