Si želite pridobiti strokovna znanja, ki bodo vam in vaših strankam pomagala do lepšega videza, boljšega počutja in zdravja? Visoko usposobljena [comfort  zone] strokovnjakinja vam bo podala profesionalno znanje o izjemno učinkovitih [comfort  zone] izdelkih, hkrati pa vas bo vodila skozi personalizirane nege, ki vsebujejo edinstvene tehnike nanosa kozmetičnih izdelkov ter kombinacijo modernih in starodavnih masažnih tehnik. 

 

Celovita ponudba Comfort Zone neg za obraz in telo ter ritualne masaže delujejo na vsak tip kože na prav poseben način. Vsako potovanje se začne s Tranquility™ ritualom dobrodošlice. To je edinstven začetek vsakega [comfort  zone] rituala, pri čemer se telo in duh uskladita in umirita, misli se upočasnijo, mišice sprostijo, koža pa je pripravljena na sprejemanje aktivnih sestavin iz izdelkov. 

 

[comfort  zone] ponuja 6 različnih neg za obraz z edinstvenimi kozmetično učinkovitimi sestavinami, ki so prilagojene glede na tip in stanje kože, vedno pa si lahko izberete krajšo ali daljšo različico nege. Za nego telesa je na voljo 6 različnih neg, ki preprečujejo nastanek celulita in učvrstijo kožo s pomočjo mask, pilingov ter mineralnega blata. 

KONTAKT

BOMERX d.o.o.

Ažmanova 6

1000 Ljubljana

PE BOMERX d.o.o.

Gasilska cesta 16

1290 Grosuplje

+386 1 78 65 743

+386 1 78 65 744

info@bomerx.si

PIŠITE NAM

© 2018 bomerx

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle