ELEMIS je vodilna britanska negovalna in SPA kozmetika, ki ponosno sodeluje z več kot 1600 prestižnimi hoteli in saloni, 155 luksuznimi ladjami križarkami in več kot 150 trgovinami po vsem svetu, rokam Elemis terapevtov pa se vsako leto preda več kot 6,5 milijona zadovoljnih strank.

DEFINIRA NAS NARAVA,
VODI NAS ZNANOST.

Vsaka NAPREDNA formula je inovativen skupek znanosti in narave, skrbno izbrana s strani predane ekipe raziskovalcev, znanstvenikov in strokovnjakov za nego kože.

Pridobivanje najbolj UČINKOVITIH rastlinskih sestavin, najnaprednejše in inovativne formule ter klinično dokazani, vidni REZULTATI so tisto, kar nas ločuje od ostalih znamk.

 

Elemisove napredne linije proizvodov za nego obraza in telesa podpirajo rezultate neg v salonu ter zagotavljajo lojalnost znamki. Inovativni proizvodi so predpisani individualno in glede na življenjski slog posameznika.

 

Gube in gubice, pomanjkanje vlage, nečista koža … Ne glede na to, s kakšno težavo se soočate, Elemis s svojim individualnim pristopom in več kot 120 proizvodi za domačo nego, zagotovo najde rešitev za vsako težavo in zadosti najrazličnejšim potrebam kože.

PRO-COLLAGEN MARINE CREAM

Vsakih 9 sekund nekje na svetu nekdo kupi Pro-Collagen Marine kremo. 
Z močnimi anti-ageing učinkovinami in izjemno rjavo algo Padina Pavonica klinično dokazano* zmanjšuje globino gub, izboljša čvrstost kože in njeno vlažnost v le 15 dneh in je tako ultimativna anti-ageng krema ter svetovni ‘best-seller’.
* Neodvisni klinični testi 2014.

 

DAJEMO RESNIČNE REZULTATE.
BREZ BLIŽNJIC IN BREZ TRIKOV!

Elemisove profesionalne nege obraza in telesa so po vsem svetu znane po svoji učinkovitosti in klinično dokazanih rezultatih. ELEMIS nega je doživetje, kjer dotik in tehnologija delujeta s polno močjo mineralov, rastlin in aktivnih naravnih aromatov.  

BIOTEC

Takojšnji, vidni in dolgotrajni rezultati.

 

8 visoko učinkovitih neg obraza in 5 naprednih tehnologij – vse to v 1 aparatu, ki zadovoljuje še tako specifične potrebe kože in razkriva novo generacijo neg za brezkompromisne rezultate.

 

Vas delo z blagovno znamko ELEMIS zanima? Za več informacij izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo želene informacije o izdelkih ali ponudbo.

KONTAKT

BOMERX d.o.o.

Ažmanova 6

1000 Ljubljana

PE BOMERX d.o.o.

Gasilska cesta 16

1290 Grosuplje

+386 1 78 65 743

+386 1 78 65 744

info@bomerx.si

PIŠITE NAM

© 2018 bomerx

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle