LIERAC

Lierac Paris je francoska kozmetična blagovna znamka, ki je vodilna na področju “anti-age” izdelkov za nego kože obraza in telesa. Lierac izdelki so znani po svojih prefinjenih vonjavah, francoski eleganci ter »aktivnih« teksturah, ki nudijo izjemen občutek ugodja in učinkovitost že ob prvem stiku s kožo. 

asd
asd
asd
asd

 

Francosko kozmetično znamko Lierac je leta 1975 ustvaril zdravnik estetske medicine.  Že več kot 40 let pa strokovnjaki z različnih področij (farmacija, dermatologija, estetska medicina, kemija…) sodelujejo z raziskovalnim laboratorijem Lierac in razvijajo inovativne in visoko kvalitetne Lierac izdelke. Danes je Lierac mednarodno uveljavljeno ime v »anti-age« negi, katerega vrhunski izdelki omogočajo takojšen in dolgotrajen učinek na koži ter zadovoljstvo in užitek ob vsakodnevni uporabi.  

Dermo-kozmetični izdelki Lierac Paris so ustvarjeni predvsem za odpravljanje  vidnih znakov staranja kože ter lepotnih pomanjkljivosti (pusta in utrujena koža, akne, rozacea, temni madeži) na koži obraza in telesa. Lierac tako za preprečevanje staranja kože in ohranjanja njene naravne lepote združuje najboljše, kar prinašajo rastlinske aktivne učinkovine ter najnovejša znanstvena dognanja. 

Lierac s svojimi naprednimi izdelki nudi številne inovativne rešitve za različne problematike kože: 

  • MULTI-KOREKCIJSKA NEGA deluje na vse znake staranja kože, ne glede na starost uporabnika (dehidracijske gubice in tanke linije, pusta polt, izguba čvrstosti, globoke gube).
  • SPECIFIČNA NEGA ciljano odpravlja estetske napake na koži (izguba sijaja, hormonsko staranje kože, hiperpigmentacija, akne ali rozacea).
  • NEGA TELESA:  z edinstvenimi in specifičnimi sestavami Lierac neguje in vlaži kožo ter nudi vrhunske izdelke za boj proti strijam in celulitu. 

Prav vsak izdelek poleg izjemne učinkovitosti nudi tudi občutek ugodja, ki nas spremlja še dolgo časa po uporabi.

asd
asd
asd
asd

Proizvajalec in odgovorna oseba:

ALES GROUPE

LABORATOIRES LIERAC

99 rue du Faubourg Saint Honoré – 75008 Paris

FRANCE

 

Vas delo z blagovno znamko LIERAC zanima? Za več informacij izpolnite spodnji obrazec in poslali vam bomo želene informacije o izdelkih ali ponudbo.

Najbolje prodajani proizvodi

LIERAC

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi akcijami, popusti, novostmi in trendi v kozmetiki. Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.