Drage stranke, obveščamo vas, da bomo do nedelje, 5. maja 2024, odsotni zaradi prazničnih dni. Vsa vaša naročila, oddana do torka, 30. aprila 2024 do 13:00 ure, bomo predali pošti še isti dan. Naročila, ki bodo oddana kasneje, bomo predali pošti v ponedeljek, 6. maja 2024. Vabimo vas, da ne zamudite priložnosti in pravočasno oddate vaše naročilo. Hvala za razumevanje. :) vaš Bomerx 

5 anti-age sestavin, ki jih potrebujete

5 anti-age sestavin, ki jih potrebujete

Ali ste kdaj razmišljali, zakaj se vaša koža začne starati in če lahko v zvezi s tem kaj storite?

Staranje kože je naravni proces, ki se začne že v zgodnjih dvajsetih letih, ko se proizvodnja kolagena in elastina v koži počasi zmanjšuje. Prvi znaki staranja se običajno pojavijo v obliki finejših linij in gubic ter izgube sijaja kože. Toda ne skrbite - tukaj smo, da vam predstavimo top 5 anti-age sestavin, ki bodo proces staranja kože omilile in upočasnile! Te kozmetične sestavine so ključne za mladosten videz in zdravje kože. Spremenite svojo rutino nege kože s temi učinkovitimi sestavinami:

1. Retinol: Zlati standard med anti-age sestavinami, retinol je močan v boju proti gubicam, neenakomernemu tenu in izgubi čvrstosti kože. Znan je po svoji sposobnosti zmanjšanja gubic, izboljšanja teksture kože in spodbujanja obnove celic.

DOCTOR BABOR REFINE obnovitvena krema s trojnim pro-retinolom je intenzivna kura za obnovo kože. 

MADARA TIME MIRACLE BOTANIC RETINOL serum z inovativno, prefinjeno formulo z alternativnim kompleksom retinola, ki je primeren tudi za nosečnice. Formula, ki ne draži in je primerna za vse tipe kože.


2. Hialuronska kislina: Če iščete intenzivno hidracijo in pomladitev kože, je hialuronska kislina vaša rešitev! Ta močna sestavina zadržuje vlago v koži, zmanjšuje videz gubic in daje koži mladosten sijaj.

Intenzivna, ne invazivna krema MADARA TIME MIRACLE WRINKLE RESIST, za bolj gladko, čvrsto in prožno kožo okoli oči. Zabriše drobne linije, gubice in znake utrujenosti. 

Doctor Babor Power Serum Hyaluronic Acid ampule vsebujejo kombinacijo 8 različnih vrst hialuronske kisline in "tripeptid", ki pomagajo stimulirati naravni nastanek hialuronske kisline. 


3. Vitamin C: Svetlejša, bolj enakomerna polt brez gubic? Da, prosim! Vitamin C je močan antioksidant, ki ščiti kožo pred škodljivimi prostimi radikali, obenem pa spodbuja proizvodnjo kolagena za čvrsto in mladostno kožo.

Nov korak za vključitev SOTHYS NOCTUELLE kapsul v vaš večerni ritual nege obraza. Te edinstvene mikrokapsule so na rastlinski osnovi in ​​so 100 % biološko razgradljive, vaši koži dostavijo pravo količino čistega vitamina C (20 %) v žametno mehki formuli.

Dodatek k vaši rutini nege kože, ta marljivi junak bo vašo polt ohranil sijočo, navlaženo in bolj gladko. Preoblikujte dolgočasno kožo s tem koncentriranim, nemastnim ELEMIS DYNAMIC RESURFACING SUPER C-SERUMOM, bogatim z močnimi učinkovinami za posvetlitev kože, kot so izvleček rdeče detelje, izvleček sredozemskega mulleina in edinstven kompleks švicarskih alp. Skupaj z visoko stabilnim derivatom vitamina C bo vaša koža bolj sijoča.


4. Peptidi: Gradniki beljakovin v koži, imenovani peptidi, so ključni za ohranjanje čvrstosti in elastičnosti kože. Z uporabo izdelkov, ki vsebujejo peptide, boste opazili zmanjšanje gubic in izboljšano teksturo kože.

Nežna MADARA SKINONYM podlaga, ki so jo razvili strokovnjaki za nego kože, se prilagaja edinstveni teksturi vaše kože in ji zagotovi svež, zdrav videz in enakomerno polt. Inovativne gladilne molekule zagotavljajo ultra žameten občutek. Peptidi rastlinskega izvora pomagajo povečati sintezo kolagena in omogočajo čudovit mladosten videz kože.

Vlažilna krema COMFORT ZONE - SKIN REGIMEN TRIPEPTIDE, ki ščiti kožo pred prezgodnjim staranjem. Formulacija vsebuje peptide (»palmitoyl tripeptide-5«), izvleček regrata in Longevity Complex™ (kompleks špinače, divjega indigovca in karnozina). Kožo navlaži, učvrsti in ščiti pred okoljskimi onesnaževalci. 


5. SPF: Zaščita pred soncem je ključnega pomena za ohranjanje mladostne kože. SPF ščiti pred škodljivimi UV-žarki, ki povzročajo prezgodnje staranje kože, gube, pigmentacije in celo kožnega raka. Vsakodnevna uporaba kreme z zadostno SPF zaščito je nepogrešljiv korak v vaši rutini nege kože.

COMFORT ZONE LUMINANT fluid lahkotne teksture pomaga preprečevati nastanek neenakomernega tena kože ter ščiti kožo pred UVA/UVB sončnimi žarki ter okoljskimi onesnaževalci. Fluid je obogaten z izvlečkom hmelja, ki pomaga preprečevati nastanek temnih madeže. Primeren je za vse tipe kože. Lahko se uporablja med nosečnostjo.

DOCTOR BABOR balm za obraz s SPF50, ki zaščiti vašo kožo pred prezgodnjim staranjem, UV svetlobo in zunanjimi stresorji. Priporočamo za vsakodnevno uporabo ter po intenzivnih kemijskih pilingih in kozmetičnih postopkih z aparaturami.


Ne glede na vaše potrebe, smo tu, da vam pomagamo ohraniti vašo kožo sijočo, zdravo in mladostno. Ne pozabite, da je preventiva ključna - začnite svojo anti-age nego že danes! :)

Na spodnji povezavi lahko pobrskate med širokim naborom anti-age izdelkov:

https://www.bomerx.si/Trgovina/anti-age-nega/ 

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.