Drage stranke, obveščamo vas, da bomo do nedelje, 5. maja 2024, odsotni zaradi prazničnih dni. Vsa vaša naročila, oddana do torka, 30. aprila 2024 do 13:00 ure, bomo predali pošti še isti dan. Naročila, ki bodo oddana kasneje, bomo predali pošti v ponedeljek, 6. maja 2024. Vabimo vas, da ne zamudite priložnosti in pravočasno oddate vaše naročilo. Hvala za razumevanje. :) vaš Bomerx 

ALI RES POTREBUJEMO TONIK?

ALI RES POTREBUJEMO TONIK?

Ob poplavi kozmetičnih izdelkov že sami ne vemo več, katere izdelke je koristno uporabljati in katere ne. Eden izmed bolj zanimivih izdelkov pri negi obraza je tonik. Namenjen je za uporabo po površinskem čiščenju obraza. Izbirate lahko med številnimi toniki za nego obraza, glede na tip in stanje kože, npr.: tonik za mešano kožo, tonik za mastno kožo, tonik za suho kožo, tonik za občutljivo kožo.

Odstrani še tiste zadnje nečistoče, ki so morda ostale po površinskem čiščenju, kot so ostanki ličil, odmrlih epidermalnih celic, sebuma in znoja.

Po površinskem čiščenju obraza z izbranim čistilnim izdelkom (čistilnim mlekom, čistilno peno, čistilnim gelom, micelarno vodico) porušimo pH kože. S tonikom pa vzpostavimo naraven pH kože, ki znaša od 4.5 do 5.5.

Glavne koristi tonika so, da kožo še dodatno neguje, saj lahko vsebujej različne antioksidante, AHA in BHA kisline, polifenole, rastlinske izvlečke, vlažilce, snovi, ki obnavljajo kožo, snovi, ki ožajo pore ipd. Kožo navlaži in jo pripravi, da hitreje in učinkoviteje sprejme aktivne učinkovine iz kreme.

Ustrezno izbran tonik bo dopolnil in nadgradil vašo vsakodnevno rutino nege kože.

Asja Putrle, mag. kozm. 

 

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.