Drage stranke, obveščamo vas, da bomo do nedelje, 5. maja 2024, odsotni zaradi prazničnih dni. Vsa vaša naročila, oddana do torka, 30. aprila 2024 do 13:00 ure, bomo predali pošti še isti dan. Naročila, ki bodo oddana kasneje, bomo predali pošti v ponedeljek, 6. maja 2024. Vabimo vas, da ne zamudite priložnosti in pravočasno oddate vaše naročilo. Hvala za razumevanje. :) vaš Bomerx 

5 NAČINOV UPORABE MEGLICE ZA OBRAZ

5 NAČINOV UPORABE MEGLICE ZA OBRAZ

NAŠE PREPROSTE REŠITVE ZA VKLJUČITEV VEČNAMENSKE MEGLICE ZA OBRAZ V VAŠO VSAKODNEVNO RUTINO NEGE KOŽE.

Niste prepričani, kaj je z meglicami za obraz ter kdaj in kako jih uporabljati? V podjetju Grown Alchemist vedo, da vsakodnevne meglice za obraz pomenijo veliko več kot le brizganje vode na kožo. Zato so oblikovali Anti-Pollution Hydra-Mist+, napredno meglico za obraz z aktivnimi učinkovinami - fito-peptidom-1, kompleksom tri-hialuronana in kompleksom cvetov budleje, ki ljubijo kožo in jo obnavljajo.


Tukaj je 5 razlogov, zakaj vključiti tega večnamenskega rešitelja kože v svojo vsakodnevno rutino nege kože:

1. Za takojšnje vlaženje kože. Redno nanašanje meglice za obraz je eden od najlažjih načinov za ohranjanje rosnega in navlaženega videza kože, še posebej, ko kožo obremenjujemo z dejavniki, kot so prekomerna izpostavljenost ogrevanju ali hlajenju in potovanje z letalom. Naša meglica Anti-Pollution Hydra-Mist+ je izboljšana s kompleksom Tri-Hyaluronan, ki hitro rehidrira kožo, vlaži, uravnoveša in gladi kožo. Priporočamo, da imate meglico za obraz doma, na pisalni mizi in v torbici.

2. Za zaščito kože pred poškodbami zaradi modre svetlobe. Pri vsakodnevni zaščiti kože pogosto spregledamo škodo, ki jo povzročajo digitalni zasloni. Naša razstrupljevalna meglica Anti-Pollution Hydra-Mist uporablja naš edinstven kompleks proti modri svetlobi z izvlečkom budleje, flore, bogate s fenilpropanoidi, za zaščito kože pred škodljivimi učinki svetlobnih žarkov, zlasti modre svetlobe, vključno s pigmentacijo in prezgodnjim staranjem zaradi pametnih telefonov ali digitalnih zaslonov.

3. Vidno zmanjša videz drobnih linij in gub. Naša negovalna meglica za obraz, obogatena s fitopeptidom-1 (izvlečkom rastlinskega izvora, ki dokazano pospešuje obnavljanje celic), dejansko pomaga obnavljati izčrpane hranilne snovi. Rezultat? Povečana elastičnost za bolj gladko in napeto kožo.

4. Da bi povečali učinkovitost vlažilne kreme. Tako kot vlažna goba vpije več vode, se naslednji izdelki veliko lažje vpijejo v kožo, ko je ta navlažena. Rahla meglica pred nanosom seruma in vlažilne kreme bo omogočila bolj gladek nanos in boljšo absorpcijo izdelka.

5. Za takojšnjo osvežitev dolgotrajnih ličil: Takoj osvežite ličila z rahlim pršenjem našega razstrupljevalnega vlažilca Anti-Pollution Hydra-Mist+, ki bo osvežil vaš make up.


Nasvet: Naš Grown Alchemist Anti-Pollution Hydra-Mist+ hranite v hladilniku, da boste svojemu razpršilu za obraz dodali ekstra osvežitev.

Meglico najdete na tej povezavi:

https://www.bomerx.si/Trgovina/anti-age-nega/anti-pollution-mist-30-ml/ 

 

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.