Drage stranke, obveščamo vas, da bomo do nedelje, 5. maja 2024, odsotni zaradi prazničnih dni. Vsa vaša naročila, oddana do torka, 30. aprila 2024 do 13:00 ure, bomo predali pošti še isti dan. Naročila, ki bodo oddana kasneje, bomo predali pošti v ponedeljek, 6. maja 2024. Vabimo vas, da ne zamudite priložnosti in pravočasno oddate vaše naročilo. Hvala za razumevanje. :) vaš Bomerx 

DECLÉOR serumi z eteričnimi olji AROMESSENCE

DECLÉOR serumi z eteričnimi olji AROMESSENCE

Eterična olja so eden od najbolj učinkovitih delov rastline in jih lahko pridobivamo iz korenin, cvetov, listov ali plodov rastlin. Imajo isto molekularno strukturo kot naša kri in limfa, zato jih naše telo prepozna in jih lahko hitro vpije zelo globoko v kožo.

Hitra absorbcija eteričnih olj omogoča tudi povečanje učinkovitosti drugih izdelkov, ki jih nanesemo na kožo preko seruma, ker eterična olja delujejo kot magnet in tudi drugim sestavinam omogočajo, da se vpijejo globoko v kožo. To podarja odlične rezultate, zato so serumi z eteričnimi olji v samem srcu blagovne znamke DECLÉOR.

Eterična olja, 100% naravnega izvora, vstopajo v telo z aplikacijo na kožo ali inhalacijo, zato priporočamo, da pred nanosom Aromessence seruma zaprete oči, 3 kapljice seruma nanesete na dlani, ga segrejete in nekajkrat globoko vdihnete. V 4 sekundah eterično olje stimulira občutljive celice v nosnicah in pošlje signal možganom. Ti signali opozorijo naš limbični sistem, ki kontrolira naše možgane, nivo stresa, hormonsko in čustveno ravnovesje. Poleg tega, da sproščajo stres, delujejo tudi protivnetno, protibakterijsko in so dobri antioksidanti.

Eterična olja so tako učinkovite sestavine, da jih lahko pridobivajo in mešajo samo strokovnjaki z najvišjim nivojem znanja.

Samo 3 kapljice seruma Aromessence zadostujejo za nego celega obraza, v eni sami kapljici pa je kar 150 molekul. Med različnimi Aromessence serumi z eteričnimi olji boste lahko našli učinkovito rešitev za vse probleme in vse tipe kože.

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.