Drage stranke, obveščamo vas, da bomo do nedelje, 5. maja 2024, odsotni zaradi prazničnih dni. Vsa vaša naročila, oddana do torka, 30. aprila 2024 do 13:00 ure, bomo predali pošti še isti dan. Naročila, ki bodo oddana kasneje, bomo predali pošti v ponedeljek, 6. maja 2024. Vabimo vas, da ne zamudite priložnosti in pravočasno oddate vaše naročilo. Hvala za razumevanje. :) vaš Bomerx 

Razbremenite se, razstrupite in odkrijte svojo »najboljšo« kožo!

Razbremenite se, razstrupite in odkrijte svojo »najboljšo« kožo!

Ko gre za doseganje sijoče in prožne kože, vsi poznamo osnove: dosledno in učinkovito nego kože, pravilno prehrano, zadosten spanec in redne, ciljno usmerjene tretmaje nege kože.

A čeprav so vsi ti elementi relativno pod našim nadzorom, obstajajo številni dejavniki življenjskega sloga in okolja, ki lahko sčasoma negativno vplivajo na našo kožo. Poleg kajenja, onesnaževanja, pretirane izpostavljenosti UV-žarkom in slabih prehranjevalnih navad je najhujši krivec stres.

V našem napornem sodobnem življenju se lahko stres kaže na številne načine in vpliva tako na naše psihološke kot fiziološke lastnosti. Čeprav vsi dobro poznamo učinke stresa na naše splošno zdravje in počutje, lahko stres - ne glede na njegov vir - vpliva tudi na našo kožo.

Čeprav se mu je nemogoče popolnoma izogniti, je za zaščito kože pred stalnimi učinki stresa ključno, da ugotovimo njegov vir, se naučimo, kako ga najbolje obvladovati, in se proti njemu borimo z izboljšanjem življenjskega sloga.

Kako stres vpliva na kožo?

Koža kot naš največji organ lahko veliko pove o našem splošnem zdravju in počutju. Prav gotovo nam lahko pove, kdaj čutimo ali doživljamo posledice stresa. Študije namreč kažejo, da lahko stres vpliva na našo kožo na več načinov in prispeva k pospešenemu staranju - vključno z razgradnjo kolagena in elastina, kar pomeni manj napeto in »živahno« polt -, suho kožo, zmanjšano ali oslabljeno funkcijo kožne bariere, omejeno zmožnostjo zaščite, obnavljanja ter nagnjenostjo k bolj vnetnim težavam kože, kot so akne.

Kaj lahko storimo za odpravljanje stresa?

Čeprav ni hitre rešitve za boj proti stresu, je pomemben celosten pristop in enakovredna skrb za svoje notranje in zunanje počutje. Kar zadeva naš življenjski slog, lahko bolj pazimo na svoje spalne navade, poskušamo zmanjšati izpostavljenost okoljskim stresorjem, kot so toksini, ultravijolična svetloba in onesnaženost, ter pazimo na vnos dražilnih snovi, kot so alkohol, kofein in rafinirani sladkorji, ki lahko ne le dolgoročno poslabšajo zdravje naših črevesnih organov, temveč tudi pospešujejo glikacijo in razgradnjo kolagena in elastina v koži.

Za resnično okrepitev in zaščito kože pred stresom pa je lahko koristno tudi nežno razstrupljanje. Čeprav se izraz "razstrupljanje" pogosto povezuje z omejenimi in strogimi zdravstvenimi in življenjskimi režimi, podjetje Thalgo s svojim programom Spiruline Boost Detox ponuja bolj »prijazen« pristop. Program vsebuje 28-dnevni program za nego na domu in je zasnovan tako, da neguje vaše notranje in zunanje stanje ter izboljša vitalnost, dobro počutje in bolj sijočo ter prožno kožo.

 

Kako deluje...

Napitek Energising Detox Shot, ki vsebuje organsko spirulino in klorelo ter morski magnezij in vitamin C, ki podpirajo sposobnost telesa za razstrupljanje in odstranjevanje nakopičenih toksinov in težkih kovin. Vključuje tudi dnevno lokalno uporabo seruma Energising Booster. Ta močni serum vsebuje vitamin C, hialuronsko kislino, spirulino in morski magnezij ter visoko biološko dostopna aktivna hranila, ki jih koža zlahka absorbira, kar optimizira obnovo in strukturo epidermisa, zmanjšuje znake staranja kože in blaži posledice mestnega stresa.

28-dnevni program za domačo nego vključuje serum, gel-kremo in gel za oči, ki sinergijsko delujejo v boju proti znakom staranja kože.

Stranke poročajo o 96-odstotnem izboljšanju sijaja, klinična študija pa je pokazala 45-odstotno zmanjšanje videza temnih kolobarjev.

Za popolno sprostitev in celosten pristop svetujemo obisk kozmetičnega salona, kjer vas bodo s posebnim Thalgo protokolom razvajali in koži vašega obraza povrnili sijaj in vitalnost.

V kolikor vas zanima kjer se lahko razvajate s Thalgo negami, nam pišite in poslali vam bomo seznam Thalgo salonov po Sloveniji.

Izdelki, ki jih morate poznati...

Morda bi vas zanimalo

Woman in dress with flowers

Prijavite se na naše e-novice

in nikoli ne zamudite ugodnih ponudb

PRIJAVITE SE NA E-NOVICE IN PRIDOBITE 20 % POPUST

Z našimi e-novicami boste vedno med prvimi seznanjeni z našimi popusti, novostmi in trendi v kozmetiki.

 

ŽELIŠ POPUST?

Ob prvi prijavi vam podarjamo 20 % popust.